Fotbal intern

Fanii au strâns 1.100.000 de euro pentru salvarea lui Dinamo! Aroganță înaintea meciului cu FCSB

09.02.2021 | 22:07
Fanii au strans 1100000 de euro pentru salvarea lui Dinamo Aroganta inaintea meciului cu FCSB
Fanii echipei Dinamo au anunțat înaintea meciului cu FCSB din optimile de finală ale Cupei României că au strâns 1.100.000 de euro pentru salvarea clubului prin programul DDB și cred că pot evita falimentul. Sursă foto: Peluza Catalin Hildan
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo au anunțat înaintea meciului cu FCSB din optimile de finală ale Cupei României că au strâns 1.100.000 de euro pentru salvarea clubului prin programul DDB și cred că pot evita falimentul.

Într-un moment în care Pablo Cortacero este dat ”dispărut” deși a anunțat o majorare de capital de 5 milioane de euro, suporterii sunt singurii care par implicați în toată nebunia din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate planul prin membrii DDB vor s-o ajute pe Dinamo să obţină licenţa pentru viitorul sezon. Mai exact, fanii vor să mute în 2021 datoriile pe care clubul le are până la 31 decembrie 2020, iar pentru acest lucru trebuie să negocieze cu jucătorii care au salarii restante.

1.100.000 de euro este suma strânsă de fanii lui Dinamo prin programul DDB

Fanii lui Dinamo sunt tot mai deciși să nu lase clubul să moară și au anunțat printr-un mesaj posatat pe pagina de Facebook că au reușit să strângă până acum 1.100.000 de euro, iar numărul membrilor este de aproape 14.000.

ADVERTISEMENT

”AM MAI SPART UN PRAG! 5.000.000 lei. Și asta nu e tot. Urmează să actualizăm sumele și cu ultimul sold out de pe Arena Națională (meciul cu Gaz Metan) și cu sumele de la sold out-ul de care ne apropiem acum.

După actualizarea soldului vom avea cu 10% mai mult, adică în jur de 5.500.000 lei. Am trecut de o bornă kilometrică foarte importantă în drumul nostru spre 2 milioane de euro”, au scris suporterii ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Fani 1.100.000 de euro Dinamo

Proiectul DDB, comparat cu cel de Hajduk Split

”Ne apropiem de 14.000 de membri. S-a spus de multe ori că suntem puțini față de 122.000 de oameni care sunt pe pagina aceasta. Nu e deloc așa. 14.000 de socios într-un timp atât de scurt înseamnă ENORM DE MULT!

Dacă ar fi să ne comparăm cu un alt club din Sud-Estul Europei, Hajduk Split, care a pornit cu proiectul socios cu câțiva ani înaintea noastră, stăm destul de bine. Ei au puțin peste 10.000 de membri, iar cotizația lor costă puțin peste 10€. Haiduk Split a reușit să atragă atenția investitorilor și sponsorilor tocmai prin proiectul socios și acum clubul este salvat”.

ADVERTISEMENT

”Suntem încrezători că vom reuși și noi. Secretul este acesta: SĂ NU NE OPRIM! Intră aici și VINO ALĂTURI DE NOI în cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei! www.programddb.ro. Renunță și tu la 20 de lei/lună! NU RENUNȚA LA DINAMO!”, au mai notat fanii.

În încheiere suporterii lui Dinamo nu au uitat de meciul cu FCSB din Cupa României, care va avea loc miercuri, 10 februarie, și au făcut o aroganță la adresa rivalilor: ”Hai să terminăm și biletele care au mai rămas pentru meciul cu centuristele!”

ADVERTISEMENT
Tags: