Nicio categorie

Fanii Belgiei, 10 minute de tăcere la amicalul cu Portugalia! Suport pentru Nainggolan

24.05.2018 | 10:26
Fanii Belgiei, 10 minute de tăcere la amicalul cu Portugalia! Suport pentru Nainggolan
Fanii Belgiei, inedită formă de protest pentru Nainggolan. Vor păstra 10 minute de tăcere la amicalul cu Portugalia
ADVERTISEMENT

Fanii naţionalei Belgiei vor păstra zece minute de tăcere la amicalul cu Portugalia din 2 iunie, în semn de protest faţă de decizia selecţionerului Roberto Martinez de a nu-l include pe Radja Nainggolan în lotul pentru Mondialul din Rusia.

Federaţia suporterilor echipei naţionale belgiene a trimis, de altfel, o informare la sediul Federaţiei asupra acestei decizii de boicot. Iniţial, conducătorii acestui irganism al suporterilor echipei naţionale intenţionau ca amicalul să se joace fără fani, cu stadionul gol sau cu publicul ocazional prezent la meci. S-a renunţat la acest plan, din respect pentru ceilalţi internaţionali, care nu au nici o vină pentru hotărârea luată de Roberto Martinez.

ADVERTISEMENT

Fanii Belgiei au pornit războiul cu selecţionerul Roberto Martinez

Unul dintre organizatorii boicotului speră ca jucătorii să înţeleagă că acţiunea nu are nimic împotriva lor, ci numai a selecţionerului. “Radja face parte din ADN-ul echipei naţionale, fiind un jucător care lipeşte pe el tricoul de sudoare la meciurile echipei naţionale. Ştim că pe postul lui este De Bruyne, care este de neînlocuit, dar cel puţin la nivelul de rezervă ar fi trebuit să se afle în lot, pentru că sunt puţini ca el care să muncească atât de mult pe parcursul meciurilor”.

Federaţia a decis să îl susţină necondiţionat pe selecţioner pentru decizia luată şi ziariştii prezenţi la on întâlnire cu stafful federal au fost avertizaţi că sunt interzise orice fel de întrebări asupra cazului Nainggolan. Însă jucătorul şi-a anunţat decizia de a renunţa la echipa naţională pe viitor, asigurându-şi fanii că a dat mereu totul pentru culorile roşu-galben-negru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri