Life

Fanii Bravo, ai stil, în război cu Kanal D din cauza Andreei Tonciu. Criticile nu mai pot fi ascunse

04.11.2020 | 15:26
Fanii Bravo ai stil in razboi cu Kanal D din cauza Andreei Tonciu Criticile nu mai pot fi ascunse
ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii Bravo, ai stil atrag atenția producătorilor de la Kanal D în legătură cu comportamentul Andreei Tonciu, iar în ultima săptămână mesajele critice s-au înmulțit mai mult ca la oricare alt sezon de până acum.

Telespectatorii sunt tot mai dezgustați de felul în care a ales să concureze fosta asistentă de televiziune și cer niște explicații producătorilor, prezentatoarei și juraților pentru faptul că o țin în brațe pe Andreea Tonciu orice ar spune și ar face, în condițiile în care în sezoanele anterioare, anumite comportamente erau taxate destul de aspru.

ADVERTISEMENT

La videoclipul de promovare al ediției din 4 noiembrie de pe Youtube, internauții au năvălit cu comentarii critice adresate celor de la Kanal D, amintind că mesajele sunt din ce în ce mai multe și pe paginile de Instagram ale emisiunii și Andreei Tonciu.

Fanii Bravo, ai stil, reproșuri la adresa Kanal D

„Staful emisiunii și juriul  ii permit prea mult Andreei crezând că face rating, dar uitați cât hate are pentru obrăznicia ei; Tonciu face de rușine frumoasa emisiune; 

ADVERTISEMENT

Tonciu nu recunoaște ca ea poate face mahala , așa a spus … ea este Tonciu și poate . Rusine juriului și moderatoarei ca permit asta și mai ales nedreptatea lui Botezatu dând note Andreei fără merit pt a fi prima . Noi nu suntem chiori . De Bia v -ați bătut joc ,acum de Roxana iar Deei și Alexandrei note mai mici deși merita muuuult deasupra Andreei”, sunt câteva dintre sutele de comentarii din mediul online.

Victimele Andreei Tonciu: de la Maria Ilioiu la Roxana Nemeș

Încă de la începutul acestui sezon, Andreea Tonciu a fost una dintre cele mai controversate concurente, remarcându-se prin conflictele purtate cu Maria Ilioiu și Bianca Rus.

ADVERTISEMENT

Cu Maria, fosta ispită de la Insula iubirii, Andreea chiar s-a bătut în culise și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a le despărți pe cele două.

Ultima victimă a Andreei pare să fie Roxana Nemeș, după ce a reușit să o scoată din emisiune pe Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman.

ADVERTISEMENT