Sport

Fanii ”câinilor” au publicat primele desene cu noua siglă de la Dinamo. Fanatik a aflat câte propuneri s-au strâns până acum. Galerie foto

Imaginația suporterilor dinamoviști nu are limite. Invitați să-și expună ideile cu privire la noua siglă, aceștia au trimis zeci de propuneri. Unele au stârnit amuzamentul internauților, altele au fost apreciate.
22.04.2022 | 16:40
Fanii cainilor au publicat primele desene cu noua sigla de la Dinamo Fanatik a aflat cate propuneri sau strans pana acum Galerie foto
ADVERTISEMENT

Dinamo este obligată să-și schimbe încă o dată sigla. Fostul acționar Nicolae Badea a notificat clubul că nu va mai permite trupei din Ștefan Cel Mare să folosească actualul logo.

Dinamo a făcut apel la imaginația fanilor pentru a crea noua siglă

Noua identitate vizuală a echipei de fotbal va fi realizată chiar de suporterii ”câinilor”. Oficialii clubului i-au provocat să dea frâu liber imaginației și să trimită propunerilor lor cu privire la noul logo.

ADVERTISEMENT

Campania de ”creație” a început de doar două zile și se va încheia pe 5 mai. Din informaţiile FANATIK, au fost trimise peste 400 de propuneri, unele moderne, altele ”haioase”, toate au fost atent studiate și comentate de suporteri.

Cerințele oficialilor din Ștefan cel Mare sunt clare, noua siglă trebuie să conțină obligatoriu culorile roșu și alb, identitatea vizuală a clubului – litera D, sau numele Dinamo, ori Dinamo 1948, și elemente de legătură cu istoria din 1948 până astăzi.

ADVERTISEMENT

Nu toate propunerile au respectat întru totul ”caietul de sarcini”. Astfel, au fost postate și câteva idei care aduceau destul de multe, sau izbitor, cu logo-ul marii rivale Steaua București.

Iată câteva dintre propunerile fanilor dinamoviști pentru noua siglă

Nicolae Badea cere un milion de euro pentru ca Dinamo să folosească în continuare actualul logo

Campania de creație a noii identități vizuale a fost demarată de conducerea trupei din Ștefan cel Mare întrucât, începând cu sezonul viitor actualul logo va putea fi folosit de Dinamo doar contra cost.

ADVERTISEMENT

Fostul acționar majoritar al ”câinilor roșii” Nicolae Badea cere clubului un milion de euro pentru a folosi pe mai departe actuala emblemă, cu condiția ca echipa lui Dusan Uhrin să nu retrogradeze în eșalonul secund.

Omul de afaceri deține palmaresul, culorile și sigla actualei echipei din Ștefan cel Mare și, conform unui acord semnat în urmă cu mai mulți ani, echipa din Ștefan cel Mare poate folosi elementele amintite atâta timp cât joacă în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Câinii sunt, însă, mai aproape de retrogradare ca niciodată și pentru prima oară în istorie vor juca un baraj pentru salvarea de la retrogradare.

Deși păstrează șanse să evolueze și în sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului intern, Nicolae Badea vrea ca actuala siglă și palmaresul să revină echipei ACS FC Dinamo, pe care o deține și care activează în Liga 4 București.

ADVERTISEMENT