Sport

Scandal la autocarul lui Dinamo! Fanii au venit peste jucători. “Dacă ne băgați în B, vă rupem picioarele!” Video exclusiv

Fanii lui Dinamo s-au dezlănţuit după înfrângerea cu U Cluj, scor 0-2, din manşa tur a barajului pentru rămânerea/promovarea în Liga 1, şi au făcut scandal la autocarul echipei.
Scandal la autocarul lui Dinamo Fanii au venit peste jucatori Daca ne bagati in B va rupem picioarele Video exclusiv
Ultraşi lui Dinamo au făcut scandal la finalul meciului cu U Cluj
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut manşa tur a barajului de rămânere/promovarea în Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” au fost învinşi de U Cluj, scor 0-2, şi fanii au făcut scandal la finalul meciului.

Ultraşii i-au înjurat pe jucătorii lui Dinamo la finalul meciului. Au înconjurat autocarul “câinilor”

La finalul meciului de pe “Cluj Arena”, jucătorii lui Dinamo au vrut să meargă spre galerie ca să-i salute pe fanii care au făcut deplasarea. Ultraşii nu au înghiţit prea uşor înfrângerea şi au început să-i înjure pe elevii lui Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

Ca să nu escaladeze conflictul, mai ales că ultraşii erau scoşi din sărite de rezultat, jucătorii au făcut cale întoarsă şi s-au îndreptat spre vestiare, în fluierăturile fanilor.

După terminarea meciului, fanii lui Dinamo au coborât în parcarea stadionului, unde au înconjurat autocarul echipei. “Dacă ne băgați în B, vă rupem picioarele!” / “Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi”, au scandat ultraşii.

ADVERTISEMENT

Jandarmii au intervenit imediat pentru ca situaţia să nu scape de sub control. Cu toate acestea, tensiunea a fost ridicată în jurul stadionului “Cluj Arena”, iar jucătorii vor ajunge cu greu la autocar.

Fanii lui Dinamo şi-au vărsat furia pe reţelele de socializare după 0-2 cu U Cluj

Pe site-ul Dinamomania, unul dintre cele mai cunoscute forumuri ale fanilor lui Dinamo, “câinii” i-au luat la ţintă, la rândul lor, pe jucători, după 0-2 cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

“Dinamo Bucureşti 1948-2022. RIP!” / “0-1 nu era insurmontabil, dar la 0-2 e dezastru, kaput” / “Dacă tot ne desfiinţăm, sper să le rupă picioarele PCH-ul. Aşa de adio”.

“Eram optimist înaintea acestei duble de baraj, dar acum încep chiar să mă îndoiesc la şansele noastre de a rămâne în prima divizie. La ce văd în joc până acum, dacă acest joc continuă aşa, cred că avem puţine şanse în acest baraj şi o să retrogadăm.”

ADVERTISEMENT

“Mă întreabă soția daca mă duc la meci, la retur, având în vedere că e posibil să fie ultimul meci al lui Dinamo. A sunat mai rău decât toate miștourile steliștilor si rapidiștilor pe care îi știu.”

“Să nu ai șut pe poartă cu o echipă de Liga 2 bătută de Chiajna și Slobozia e dureros. Eşanu o mizerie, merita roşu. Filip și Torje, două tractoare românești care te trag în jos. Îi prefer pe Radu și Morar”.

“Decât să ne târăm la fel şi sezonul viitor, mai bine ne desfiinţăm…”

“Măcar un egal şi tot ar mai fi ceva speranţe, deşi destul de slabe. Cei din Cluj joacă mai bine în deplasare, iar noi jucăm prost şi acasă, şi în deplasare”.

“Decât să ne târăm la fel şi sezonul viitor, mai bine ne desfiinţăm…”

“Suntem foarte, foarte lenți, fricoși și speriați. Nu avem nici un orizont. Sper să nu mai luăm până la pauză și poate îi trezește Uhrin”.

“Sper să-i trezească cineva pe băieții ăștia. Până acum e catastrofal jocul, cu niște flăcăi pe care i-a bătut și Slobozia”.

“Să nu uităm că jucătorii noştri au salarii foarte mari, iar randamentul lor este la nivel de Liga 3, că dupa cum se vede o echipă din Liga 2 ne este net superioară”.

“Liga 2 este prea bună pentru noi. Ăsta e nivelul nostru. Daca se făcea curăţenia în iarna, cum ar fi dorit Rednic, azi nu eram aici. Cu Torjică, Matei şi Filip. Să nu-i uităm pe Eşanu şi Răuţă. Nu există progres, ci doar regres”.

ADVERTISEMENT
Tags: