Sport

Dinamo – Csikszereda, număr uriaș de fani pe Arena Națională. Câte bilete s-au vândut deja. Update

Suporterii au pus presiune pe conducere și au avut dreptate. Dinamo - Csikszereda va stabili recordul de spectatori din acest sezon pentru „câini”.
18.05.2024 | 15:20
Dinamo  Csikszereda numar urias de fani pe Arena Nationala Cate bilete sau vandut deja Update
Fanii lui Dinamo promit că stabilesc un record de spectatori la barajul cu Csikszereda. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
acum 3 zile

Dinamo, record de spectatori pe Arenă

Dinamo a mutat meciul de baraj pe Arena Națională și decizia se dovedește a fi una excelentă. Clubul „alb-roșu” a vândut deja peste 30.000 de bilete pentru duelul cu Csikszereda.


Peluza Cătălin Hîldan a făcut anunțul pe pagina oficială de Facebook și a făcut din nou o mobilizare în rândul suporterilor dinamoviști: „Tu decizi dacă vom fi peste 35.000 pe Arena Națională. Cu tine alături, Dinamo are altă forță. Ridică-te din fotoliu și vino la meci. În acest moment bilete + abonamente: 30.000 alături de Dinamo”. 

acum 4 zile

Câte bilete s-au vândut la Dinamo - Csikszereda

FANATIK a aflat că suporterii lui Dinamo au cumpărat deja peste 25.000 de bilete pentru meciul tur de pe Arena Națională împotriva celor de la Csikszereda.


Acest lucru e confirmat și de anunțul celor de la Peluza Cătălin Hîldan. În galeria „câinilor” mai există 4.000 de bilete la inelul 3: „Mai sunt 4.000 de bilete  în PCH la inelul 3. Inelul 1 sold-out, inelul 2 sold-out”. În aceste condiții, cel mai probabil la ora meciului vor fi peste 30.000 de spectatori. 

acum 7 zile

Prețul biletelor la Dinamo - Csikszereda

Dinamo a decis ca meciul tur de baraj cu Csikszereda să se joace pe Arena Națională, iar acum a anunțat și prețul biletelor pentru acest joc.

Cel mai ieftin tichet la jocul programat luni, 20 mai, de la ora 20:00, costă 20 de lei, în timp ce cel mai scump ajunge la 120 de lei.

 

14-05-2024
10:35

Andrei Nicolescu, primele declarații: „Merg să discut condițiile”

Andrei Nicolescu a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a confirmat că meciul tur de baraj se va juca pe National Arena: „Tocmai am luat hotărârea. Am văzut forum-urile suporterilor. Am văzut și nivelul de interes și o să mergem pe Arenă. 

Acuma mă duc să rezolvăm. Din ce am discutat la primărie nu e nicio problemă, se poate închiria. Merg să discutăm condițiile de închiriere și cred că nu va fi nicio problemă. 

Acum se închiriază tot stadionul, nu e vorba de inele. În funcție de cerință se deschid și inelele superioare și atunci pe analiza pentru risc se cer mai mulți stewarzi. Din informațiile noastre și estimări vor fi undeva la 20-25.000 de oameni. Să vedem. Sper să fie afluența asta că e foarte important și pentru noi. Adică ultimele meciuri pe care le-am avut cu 28.000 de fani cu Piteștiul, atmosfera a fost extraordinară. 

Jucătorii au decis să meargă pe Arena Națională: „A fost un sondaj”

Discuția a fost la nivelul că noi rămânem cu un stadion pe care să îl considerăm acasă. Intern, a fost o discuție și cu jucătorii, și ei au optat pentru Arena Națională. A fost un sondaj și a reieșit că vor acolo.

Cred că e mai important pentru ce simt ei pentru Dinamo și pentru senzație de Dinamo, faptul că oamenii pot să vină alături de noi. Pe Arc era foarte frumos că era plin tot timpul și crea acea senzație. Numai că depășea foarte mult toate cererile pe care le-am avut acum”. 

14-05-2024
10:04

Dinamo - Csikszereda se joacă pe Arena Națională

Horia Ivanovici a făcut anunțul la FANATIK SUPERLIGA: „O informație de ultim moment, foarte tare și care privește suflarea dinamovistă, s-a hotorât acum 5 minute. Dinamo va juca pe Arena Națională cu Csikszereda .

Kopic și jucătorii nu voiau să meargă pe Arena Națională. Li se părea lor că Arcul de Triumf le poartă noroc și se simțeau mai bine acasă. Suporterii au făcut însă o presiune fantastică. Vor pe Arena Națională și vor să joace meciul cu minimum 30.000 de fani și până la urmă conducerea a cedat. La fel și Kopic. 

Mă gândesc că o să fie 30.000-35.000 de oameni fără niciun fel de problemă. Repet, antrenorii și jucători nu sunt încântați. Aveau o superstiție că Arcul de Triumf e casa lor și mai bine joacă acolo. Poate că o să fie și partea financiară pe lângă presiunea suporterilor. O să se adune și niște bani. Ce e cert, e că Dinamo va juca cu 30-40.000 de oameni pe Arena Națională”. 

13-05-2024
16:23

Andrei Nicolescu, anunț despre meciul de baraj

Contactat de FANATIK, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a explicat că decizia finală va fi luată marți, 14 mai: „Încă nu am stabilit. Marți dimineață o să luăm o decizie”.

Dinamo e presată de timp să anunțe la Liga Profesionistă de Fotbal stadionul pe care va alege să dispute returul meciului de baraj pentru menținerea în SuperLiga împotriva celor de la FK Csikszereda.

Dinamo a reușit să prindă in extremis un loc de baraj, ajutată de celelalte rezultate. În acest moment, „câinii” au șanse foarte mari să rămână și din sezonul viitor în SuperLiga. Fanii așteaptă deja meciul de baraj și pun presiune pe conducere să mute partida retur de pe „Arcul de Triumf”.

Dinamo, presată de fani să joace pe Arena Națională meciul de baraj cu Csikszereda

FANATIK a aflat că suporterii lui Dinamo vor cu orice preț ca meciul tur din barajul de menținere în SuperLiga să se dispute pe Arena Națională, unde se așteaptă o atmosferă extrem de fierbine.

ADVERTISEMENT

Acest lucru ar fi cu siguranță o presiune în plus pentru ciucani, neobișnuiți să joace în astfel de condiții. PCH preconizează că vor fi mai mulți fani decât la barajul de promovare cu FC Argeș și promit peste 30.000 de spectatori.

Argumentul lor e că și acel meci s-a disputat într-o zi de luni, pe 29 mai, de la ora 20:00. „Câinii” au avut atunci pe Arenă aproximativ 28.000 de fani. Meciul tur cu Csikszereda se va disputa luni, 20 mai, de la ora 20:00, iar returul va avea loc la Miercurea Ciuc pe 27 mai.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a luat încă o decizie finală. Record de asistență în acest sezon la meciul cu Csikszereda?

Din informațiile FANATIK, conducerea lui Dinamo nu e decisă încă 100%, mai ales că partida se va disputa într-o zi de luni, nu în weekend, ceea ce ar putea fi un impediment pentru spectatori. Andrei Nicolescu ezită pentru că ar prefera să meargă la sigur și să joace pe un stadion „Arcul de Triumf” arhiplin.

Peluza Cătălin Hîldan promite însă o atmosferă incendiară! Deși întâlnește o echipă care a terminat pe ultimul loc în play-off-ul Ligii 2, Dinamo ar putea stabili recordul de spectatori în acest sezon la meciurile de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Dinamo a avut 22.926 de spectatori la derby-ul cu FCSB disputat pe Arena Națională în luna noiembrie, record al „câinilor” în acest sezon în condițiile în care „alb-roșii” au disputat mare parte din meciuri pe stadionul Arcul de Triumf.

Barajul cu Csikszereda ar putea să aducă un câștig financiar important pentru Dinamo pe Arena Națională

Dacă pe Arena Națională vor fi peste 30.000 de spectatori, cu siguranță pentru Dinamo ar fi și o mică lovitură, în condițiile în care clubul s-a confruntat cu probleme financiare și a plătit multiple amenzi din cauza incidentelor create de fani.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care organizarea unui meci pe Arena Națională costă undeva la 60.000 de euro, la o asistență de circa 30.000 de spectatori Dinamo ar putea să aducă încasări de peste 150.000 de euro, mult peste ceea ce oferă un stadion plin pe „Arcul de Triumf”.

  • 22.926 de spectatori e recordul de spectatori al lui Dinamo din acest sezon 
ADVERTISEMENT