Sport

Fanii Craiovei, show cu torțe și fumigene în Polonia la meciul cu Zorya! Cei trei olteni reținuți de Poliție au fost eliberați. Video exclusiv

Aproximativ 30 de fani ai Universității Craiova au făcut deplasarea în Polonia pentru a asista la partida oltenilor cu Zorya din preliminariile Conference League.
04.08.2022 | 22:10
Fanii Craiovei show cu torte si fumigene in Polonia la meciul cu Zorya Cei trei olteni retinuti de Politie au fost eliberati Video exclusiv
Fanii Craiovei au dat drumul la torțe și fumigene în Polonia la meciul cu Zorya. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-08-2022
16:32

Cei trei fani ai Universității Craiova reținuți în Polonia au fost eliberați

Din informațiile FANATIK, cei trei suporteri olteni reținuți de Poliția din Polonia în timpul partidei Zorya Luhansk – Universitatea Craiova, scor 1-0, au fost eliberați. Fanii „alb-albaștrilor” vor reveni cât de curând în România.

Aceștia au fost arestați de autoritățile din Polonia, din cauza folosirii torțelor și fumigenelor în timpul partidei desfășurate pe arena din Lublin. În deplasarea din Conference League cu Zorya Luhansk, aproximativ 30 de fani i-au încurajat pe olteni.

05-08-2022
11:17

Trei fani olteni au fost arestați în Polonia, după incidentele de la meciul cu Zorya Luhansk

Trei fani ai echipei Universitatea Craiova care și-au însoțit echipa favorită la Lublin pentru meciul cu Zorya Luhansk, câștigat de ucraineni, au fost arestați, joi seara, de autoritățile din Polonia.

Liderii Peluzei Nord din Bănie au luat act de acest lucru și au făcut un apel public pentru ca tovarășii lor să fie eliberați.

”Trei suporteri din Peluza Nord Craiova au fost arestați aseară la Lublin de către poliția poloneză pentru acuzația că au aprins materiale pirotehnice. Eliberați suporterii, ei nu sunt criminali!”, au transmis cei din Peluza Nord, pe pagina oficială de Facebook.

 

Suporterii olteni au aprins mai multe torțe și fumigene pe stadion, însă finalul a fost trist pentru că au fost evacuați de forțele de ordine din arenă.

Fanii Craiovei au dat drumul la torțe și fumigene în Polonia la meciul cu Zorya

Fanii Universității Craiova au aprins mai multe torțe și fumigene în deplasarea din Polonia la meciul cu Zorya, însă au fost evacuați ulterior din stadion de către forțele de ordine.

ADVERTISEMENT

Nici jocul echipei nu a fost un motiv de bucurie pentru suporteri, Zorya dominând autoritar prima repriză și marcând un gol imediat după reluarea meciului.

După confruntarea cu Zorya, pentru Universitatea Craiova o să urmeze derby-ul orașului cu FC U Craiova, care se anunță mai aprig ca niciodată după declarațiile lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu atrăgea atenția asupra meciului cu Zorya

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a atras atenția asupra meciului cu Zorya, explicând că pentru fotbaliștii ucraineni poate fi o motivație în plus situația din Ucraina:

„Așteptăm meciul de mâine, să vedem ce rezultat vom obține. Noi sperăm să avem un rezultat care să ne dea speranțe pentru retur.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, partida va fi foarte dificilă. O să întâlnim un adversar compleșit de anumite frustrări, care trece prin anumite tragedii.

Astfel de tragedii pot să te facă să te concentrezi și să te responsabilizezi. Adversarul pe care îl întâlnim mâine va fi unul foarte bine montat, pentru că este un prilej pentru ei să își ofere niște momente de bucurie. Orice s-ar întâmpla ei nu pot să trăiască un rezultat pozitiv cu exuberanță”.

ADVERTISEMENT

„Este un popor încercat, care trece printr-o tragedie majoră. Eu nu l-aș considera un avantaj ( n.r. faptul că Zorya Luhansk nu a mai jucat un meci oficial din decembrie).

Au un antrenor olandez, care a refăcut echipa cu jucători tineri. Pentru ei este un prilej să intre într-o competiție internațională, să se audă despre o echipă din Ucraina”, a mai spus Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT