Fotbal intern

Fanii Craiovei au luat foc după înfrângerea cu Sepsi: „Multă bătaie de joc!”

30.07.2018 | 10:57
Fanii Craiovei au luat foc dupa infrangerea cu Sepsi Multa bataie de joc

U Craiova are un început dezastruos de sezon. După înfrângerea suferită în Supercupa României, oltenii au obținut un singur egal în primele două etape ale Ligii 1 Betano, fără gol marcat. Trupa din Bănie a făcut numai egal pe teren propriu, după un 0-0 cu Poli Iași, pentru ca mai apoi să piardă cu 0-1 pe terenul lui Sepsi, echipă antrenată de fosta legendă a Craiovei, Eugen Neagoe. După înfrângerea cu Sepsi, fanii Craiovei au pus tunurile pe Devis Mangia și elevii săi.

“Ruşine să vă fie! Antrenor zero. Jucatori zero!”, a scris un internaut. “MULTĂ BĂTAIE DE JOC, LEHAMITE, NEPUTINȚĂ NICIO IDEE DE JOC! MULȚUMIM MANGIA, MULȚUMIM MARCEL POPESCU”, a comentat, ironic, un alt fan al oltenilor. „Calma, calma… piano, piano… Avem un șut pe poartă! Echipa este într-o evidentă creștere. În ritmul asta, până la finalul turului o să dăm și un gol”, au mai comentat fanii olteni.

Fanii Craiovei au criticat și campania de transferuri, după înfrângerea cu Sepsi

Oltenii au criticat și politica de transferuri a Craiovei din această vară. „Nu este posibil să începi sezonul în felul acesta, să vinzi trei jucători esențiali și să nu poţi să pui ceva în locul lor pentru a se lega jocul. Jocul este urât, multe pase laterale, nu amenințăm poarta dar nici nu avem cu cine. Nu aşa se organizează un club profesionist de fotbal cu pretenții. Păcat de suporteri, care tot timpul și-au respectat blazonul. Hai Craiova”, e un alt mesaj postat de fani.

“Noi putem să-l asigurăm pe Marcel Popescu că se va bate la locurile 10-12 cu lotul actual! Cu banii de i-au dat pe Cicâldău luau 5 africani de 1,90 metri și se băteau iar la locurile 1-4”, a mai atacat un fan al oltenilor.

“Imposibil ca toate echipele să aducă jucători, inclusiv Dinamo, care are buget 0. Şi noi suntem buni doar la vânzări, în loc să aducem să ne batem la titlu. Ai vândut de 2 milioane, cumpără de 4 dacă zici că vrei calitate şi performanţă!“, a mai comentat un oltean.

“Dacă scăpăm de retrogradare, să ziceţi mersi. Ce să faci cu Briceag, Glavina şi Barbuţ? Ruşine să vă fie! Vrem jucători. Marcel Popescu, pleacă de la echipă. Nu avem titulari, nu avem rezerve. În asemenea condiţii cred că ne batem la retrogradare. Absolut jalnici”, mai scrie alt suporter.

Suporterii olteni se tem de dubla cu Leipzig

După prestațiile din acest început de sezon, fanii Craiovei sunt extrem de sceptici înaintea dublei cu Red Bull Leipzig.  Nemţii i-au învins cu 4-0 pe suedezii de la Hacken, în prima manșă din turul 2 preliminar al Europa League, după golurile lui Bruma (35), Cunha (39), Kampl (50) și Augustin (84).

„M-am prins…. Ăștia nu vor să vadă cei de la Leipzig toate schemele ucigătoare pe care le-au pregătit peste vară!!”, a tunat un suporter al oltenilor. “Nu va mai prezentați în Germania, mai bine la masa verde cu 3-0 decât 5. Și vă pregătiți pentru campionat că vă bate și Călărași”, a mai atacat un fan.

Din minutul 60, Sepsi OSK – Universitatea Craiova 1 – 0. A marcat Tandia.

Gepostet von Universitatea Craiova am Sonntag, 29. Juli 2018

Până la dubla cu RB Leipzig, U Craiova mai are un meci de disputat, pe teren propriu, în compania celor de la FC Botoșani.