Fotbal international

Fanii Craiovei au luat foc pe rețelele de socializare după umilința din Georgia: ”O rușine de echipă”

27.08.2020 | 22:35
Fanii Craiovei au luat foc pe retelele de socializare dupa umilinta din Georgia O rusine de echipa
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Universitatea Craiova au luat foc pe rețelele de socializare după rușinea din Georgia, în urma căreia oltenii au fost eliminați în primul tur preliminar din Europa League.

Elevii lui Cristiano Bergodi au avut o evoluție lamentabilă în partida cu Lokomotiv Tbilisi și a înregistrat una dintre cele mai mari rușini din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

Susținuți exemplar de suporteri în sezonul precedent, juveții au ratat la mustață titlul în competiția internă, dar fanii le-au rămas alături pentru că au văzut dăruire.

Rușinea din Georgia i-a înfuriat pe fanii Craiovei

Însă, în această seară, jucătorii Craiovei au fost jalnici, iar fanii nu i-au putut ierat pentru rușinea înregistrată în fața anonimei echipe din Georgia. Comentariile de pe pagina de Facebook a clubului sunt extrem de dure, dar la obiect.

ADVERTISEMENT

”Așa rușine mare mai rar mi-a fost dat să văd, să te scoată o echipă din Georgia care n-a mai văzut Europa de 15 ani e o performanță! Rușine jucătorilor în primul rând care și-au bătut joc de toți suporterii și rușine conducerii care face ‘economii’ la jucători pentru a aduce rebuturi și repatrieri eșuate gen Ivan, Vătăjelu, Screciu și alte ‘genii’ din echipa noastră sclipitoare!”, a scris un suporter.

”De când a început campionatul ați jucat ca cizma lui Bergodi. Dezamăgitor…”, ”Să le tăiați salariile”, ”Vai mama voastră, sunteți niște petarde”, sunt alte mesaje postate de fanii înfuriați ai Craiovei.

ADVERTISEMENT

”Noi ne pregătim de Liga Campionilor!”, ”Nu avem viziune de joc, nu avem nimic”, ”O rușine de echipă”, ”Rușine, să rămâneți toți acolo”, au fost alte comentarii ale suporterilor după meciul din Georgia.

Cea de-a patra participare consecutivă în cupele europene a fost și cea mai dezastruoaasă, oltenii fiind eliminați surprinzător de Lokomotiv Tbilisi în primul tur preliminar al Europa League.  Georgienii s-au impus cu 2-1. Partida s-a jucat într-o singură manșă, la Tbilisi, UEFA încercând să comprime sezonul din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a mai fost eliminată în sezonul 1993/1994 în turul I al Cupei UEFA de Dinamo Tbilisi. Și atunci, Craiova era mare favorită, doar că a fost învinsă tur-retur de echipa gruzinilor. La Tbilisi scorul a fost 2-0, iar la Craiova Dinamo s-a impus cu 2-1.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Astra Giurgiu: 3,65 este cota pentru „x solist și sub 5,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT