Fotbal intern

Fanii Craiovei s-au adunat la stadion după victoria cu FCSB! Cum s-a trăit partida în centrul orașului. Video si Foto

Fanii Craiovei sau adunat la stadion dupa victoria cu FCSB Cum sa trait partida in centrul orasului Video si Foto
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Universitatea Craiova s-au adunat la stadion după victoria cu FCSB, scor 2-1, din etapa a șaptea din play-off.

După o pauză de 29 de ani, oltenii  visează din nou cu ochii deschiși la un nou titlu, mai ales că au un avans de patru puncte față de CFR Cluj și programul îi avantajează.

ADVERTISEMENT

Craiova s-a impus în fața ”roș-albaștrilor” cu două penalty-uri transformate de Alexandru Cicâldău și Dan Nistor.

Fanii au luat cu asalt stadionul după victoria Craiovei

Imediat după încheierea partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB, fanii olteni au început să vină la stadionul Ion Oblemenco pentru a sărbători victoria favoriților. Peluza Nord a dat tonul scandărilor, iar cea mai răsunătoare nu este alta decât „Faceți-ne o bucurie, aduceți titlul în Bănie”. Mulți dintre cei prezenți pe esplanada arenei nici nu erau născuți în momentul când Știința cucerea ultimul trofeu al Ligii 1, în sezonul 1990-1991.  Majoritatea fanilor care au decis să-și petreacă miezul nopții pe bulevardul „Ilie Balaci” au purtat măști, o bilă albă pentru susinătorii alb-albaștrilor. Bucuria care a inundat „capitala Olteniei” a fost una imensă, mai ales că există semne pozitivă echipa poate trece de acest complex în fața FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Fani Craiova stadion 1

Sute de suporteri s-au strâns în fața arenei unde au cântat, au scandat și au aprins torțe și fumigene. La un moment dat, pe espalanda stadionului au venit și jucătorii olteni, care au fost aclamați de fani. Aceștia au respectat distanțarea socială și au stat la câțiva metri față de cei prezenți. Totuși, delegația alb-albastră nu a putut să nu se bucure și să cânte cu aceștia. Visul titlului cu numărul 5 este foarte aproape, iar „juveții” lui Bergodi știu acest lucru. Nici Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, nu a putut rezista tentației de a se bucura. Astfel, „maximul” Științei a fost surprins cu o torță în mână.

sorin cartu torta

Show în Bănie după U Craiova – FCSB 2-1! Detalii pe www.fanatik.ro

Nai-post ni Fanatik.ro noong Linggo, Hulyo 12, 2020

„După forte multe infrângeri în faţa lor am reuşit să îi batem când aveam nevoie. Mai avem 3 finale, ne aşteaptă o deplasare grea la Botoşani. Era clar că suntem două echipe cu jucători foarte buni. Diferenţa a fost făcută de atitudine. Va fi din ce în ce mai greu. Dacă vom pierde următorul meci, nu am făcut nimic. Va fi greu, dar avem destul timp să ne recuperăm” , a declarat „decarul” Alexandru Cicâldău la finalul înfruntării cu FCSB.

ADVERTISEMENT
jucatori universitatea craiova
Fanii Craiovei s-au adunat la stadion după victoria cu FCSB. Show ca la Revelion în Bănie. Video si Foto

Dacă porțile stadionului erau deschise pentru accesul spectatorilor, Știința a fi fost încurajată de 30.000 de fani. În situația actuală, microbiștii craioveni au fost nevoiți să vadă partida la TV. Știm bine cum trăiesc oltenii fotbalul, astfel că a fost un chin pentru ei să nu poată fi „vocali” pe stadion. Mulți dintre fani au decis să vadă jocul Universitatea Craiova – FCSB la terasele din întregul oraș. Golurile lui Alexandru Cicâldău și Dan Nistor au fost de o bucurie neinmaginabilă, iar finalul de joc a stârnit reacții incredibile. FANATIK îți prezintă câteva imagini:

Oltenii au beneficiat de două penalty-uri. Primul a fost scos de Valentin Mihăilă după un fault neglijent al lui Ovidiu Popescu. Centralul Marcel Bîrsan nu a dat semne că ar vrea să fluiere ceva, dar a dictat lovitură de pedeapsă  la semnalizarea asistentului Ciprian Danșa, iar Alexandru Cicâldău a transformat precis.

ADVERTISEMENT

Asistentul Ciprian Danșa e nimeni altul decât fostul central exclus din arbitraj în octombrie 2009, după ce nu a acordat două penalty-uri pentru Dinamo la Bistrița, 1-1. Danșa a fost reabilitat în 2010, dar a devenit asistent.

FCSB a egalat prin Iulian Cristea, dar după pauză Marcel Bîrsan a mai dictat o lovitură de pedeapsă pentru olteni, după ce portarul Andrei Vlad l-a lovit cu pumnul pe Elvir Koljic. Penalty-ul a fost executat foarte bine de Dan Nistor, cel care a fost  premiat înaintea jocului.

Deși vorbește deschis despre posibilitatea ca Universitatea Craiova să câștige titlul, antrenorul italian Cristiano Bergodi îndeamnă la calm și spune că se teme de următorul joc, în deplasare cu FC Botoșani.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – Universitatea Craiova: 4,95 este cota pentru “x pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT