Sport

Fanii CSA Steaua, atac virulent la conducerea clubului: ”Dacă la presiunile oilor cedați, niciunul în Ghencea nu mai călcați”

Nu e loc de ”armistițiu” între fanii echipei CSA Steaua și clubul patronat de Gigi Becali, FCSB. Ultrașii din Ghencea nici nu concep ca trupa latifundiarului să joace pe noul stadion Steaua.
10.11.2021 | 19:03
Fanii CSA Steaua atac virulent la conducerea clubului Daca la presiunile oilor cedati niciunul in Ghencea nu mai calcati
ADVERTISEMENT

Fanii echipei CSA Steaua au declarat război conducerii clubului pe care îl susțin. Ultrașii din Peluza Sud au transmis un nou mesaj fără echivoc conducerii din Ghencea.

Oficialii clubului finanțat de Gigi Becali au făcut numeroase demersuri pentru ca vicecampioana țării să își dispute meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din Complexul Sportiv al Armatei.

ADVERTISEMENT

Două peluze, două echipe râvnesc același stadion

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, liderul Peluzei Nord, cea care susține echipa patronată de Gigi Becali, va face o nouă cerere ca vicecampioana țării să joace în Ghencea.

Gheorghe Mustață speră ca derby-ul cu Rapid, din 14 decembrie, să se joace pe noul stadion Steaua, motivând că în eșalonul secund nu se joacă meciuri în decembrie, cum nici în SuperLiga Națională de rugby nu se vor disputa jocuri până anul viitor.

ADVERTISEMENT

Până acum cererile oficialilor FCSB au fost amânate pe motiv că prioritate pentru a folosi stadionul Steaua au echipele de fotbal, respectiv rugby ale CSA.

La aflarea găselniței celor din peluza Nord, ultrașii din Peluza Sud, cei care susțin gruparea militară, au luat foc și au transmis un mesaj cu iz de ultimatum pentru conducerea CSA.

ADVERTISEMENT

”Dacă la presiunile oilor cedați, niciunul în Ghencea nu mai călcați”, au scris fanii echipei din Liga 2, pe un banner afișat pe unul din gardurile Complexului Sportiv al Armatei.

Edi Iordănescu, mesaj pentru sensibilizare a disputei dintre cele două galerii

Antrenorul trupei patronate de Gigi Becali a transmis recent un mesaj prin care încearcă să facă pace între cele două galerii. Edi Iordănescu, fiul legendei Stelei Anghel Iordănescu, a copilărit în Ghencea, unde și-a și făcut junioratul.

ADVERTISEMENT

Ulterior cariera lui de fotbalist a fost departe de cea a părintelui, dar tehnicianul vicecampioanei a declarat mereu că este un copil ”crescut în Ghencea” și că își dorește ca într-o zi să revină pe stadionul Steaua.

”Ziua întoarcerii în Ghencea se apropie. Simțim suporterii aproape și ar trebui să înțeleagă că așa cum ei așteaptă acea zi când să fim împreună în Ghencea, aștept și eu la fel de mult, chiar și mai mult decât ei. Să intrăm acolo, în baza unde am copilărit”, spunea Edi Iordănescu, recent, la Radio Sport Live.

Până acum toate eforturile oficialilor de la FCSB de a organiza meciuri pe stadionul Steaua s-au lovit de refuzul administratorilor arenei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,91 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT