Fotbal intern

Fanii din Bănie au reacționat după FCSB – Universitatea Craiova. S-au întors cu spatele şi i-au gonit pe jucători: ”Pleacă Piți, lasă-ne! V-ați vândut!” FOTO+VIDEO

22.12.2019 | 22:00
Fanii din Banie au reactionat dupa FCSB  Universitatea Craiova Sau intors cu spatele si iau gonit pe jucatori Pleaca Piti lasane Vati vandut FOTOVIDEO
ADVERTISEMENT

FCSB a dominat-o pe Universitatea Craiova în prima repriză a meciului de pe Arena Națională, iar formația antrenată de Bogdan Argeș Vintilă a intrat cu avantaj la vestiare. Fanii din Bănie au reacționat imediat după ce au văzut că favoriții sunt conduși cu 2-0, iar Victor Pițurcă a fost luat la țintă. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


  • (P) Cota BETANO la FCSB – Universitatea Craiova: 3.75 este cota pentru ”Următorul gol Craiova”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22.00. Jucătorii Universității Craiova au mers la finalul partidei de pe Arena Națională în zona în care se aflau suporterii veniți special în București pentru meciul cu FCSB ca să îi salute, dar aceștia s-au întors cu spatele și au avut un mesaj dur pentru elevii lui Victor Pițurcă: ”V-ați vândut!”. Au continuat să îi ceară demisia lui Piţurcă.


Fanii din Bănie au reacționat la pauza meciului FCSB – Universitatea Craiova

Ultrașii din Bănie care au mers pe Arena Națională să vadă meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova au început să scandeze împotriva lui Pițurcă, iar din zona acestora s-a auzit: ”Pleacă Piți, lasă-ne”, dar și acuze de blat la adresa lui Mihai Bălașa, fotbalist transferat de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Nici fanii Universității Craiova care au rămas acasă și au urmărit partida din fața televizoarelor n-au avut milă de Victor Pițurcă și elevii săi. Aceștia au reacționat pe pagina oficială a Universității Craiova de Facebook la adresa antrenorului și l-au acuzat pe Piți că a distrus echipa.

Iată comentariile oltenilor de pe Facebook:

    • ”Să joci cu Acka, poate cel mai slab fundaș pe care-l are Craiova în momentul de față și SĂ-L EXCLUSIV DIN LOT PE CEL MAI BUN PORTAR DIN LIGA 1, așa distrugi o echipă. Și mai sunt alte exemple, Mateiu, Martic, care dau totul pentru echipă. Demisia Piți”
  •  
    • ”Vai mama lor de obosiți… Și antrenorul stă pe bancă și se scobește în nas. Ăsta a venit să ne distrugă. Portar de Liga 4… Ambițiile proaste ale lui Piți… La noi e țurca, prind mingea și lungă în față aiurea. Ține domne de minge, gândește faza puțin… fotbal de liga județeană”
  •  
    • ”Satana, nenorocitule! Ce cauți cu Acka după o grămadă de meciuri pe bancă? Ce cauți cu Cosic, după ce dispăruse din echipă? Ce cauți cu Zakaric? Ce cauți tu la echipa asta?”
ADVERTISEMENT

Suporterii îl cer pe Devis Mangia înapoi

Asta nu e tot! O parte dintre fanii care au comentat pe pagina oficială a oltenilor la pauza meciului FCSB – Universitatea Craiova au cerut ca Devis Mangia să revină la gruparea din Bănie, iar Victor Pițurcă să plece.

Victor Pițurcă n-a fost singurul oficial de la Universitatea Craiova luat la țintă de suporterii echipei finanțate de Mihai Rotaru, ci și Sorin Cârțu, președintele formației care ocupă locul 4 în clasament, este acuzat că a distrus tot ce a construit Devis Mangia.

ADVERTISEMENT
  • ”De ce o fi venit Cârțu la echipă? De ce imediat a plecat Mangia? De ce distrugeți tot ce au construit Mulțescu și Mangia? Măcar spuneți adevărul, nu mai aburiți lumea cu titlul când noi avem cel mai slab joc de la Mulțescu încoace”, a mai scris un suporter al Universității Craiova.
ADVERTISEMENT