Sport

Mesaj dur al galeriei Stelei în criza coronavirus: “Salvați-ne părinții fără vină infectați / Nu gaborii mincinoși în Israel plecați”

17.03.2020 | 10:23
Mesaj dur al galeriei Stelei in criza coronavirus Salvatine parintii fara vina infectati  Nu gaborii mincinosi in Israel plecati
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu se confruntă cu o situație la fel de grea ca în Italia, Spania, Franța sau Germania, România are de a face cu peste 130 de cazuri de infectare cu coronavirus. Numărul bolnavilor crește de la o zi la alta, iar medicii lucrează non-stop pentru a menține situația sub control. Echipele medicale au primit de curând mesaje superb de susținere din lumea fotbalului.


UPDATE, 17 martie, 10:25. Fanii echipa de fotbal Steaua București au avut și ei un mesaj pentru medicii din Capitală care în aceste zile luptă cu temutul virus Covid-19.

ADVERTISEMENT

Suporterii echipei din Liga a 4-a au afișat, la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, un banner în care îi imploră pe medici să lupte pentru salvarea celor infectați.

Pe de altă parte, suporterii nu iartă gesturile de inconștiență din această perioadă și, în același banner, îl critică dur pe ofițerul din Ministerul de Interne care a infectat deja zeci de persoane în București.

ADVERTISEMENT

“Salvați-ne părinții fără vină infectați / Nu gaborii mincinoși în Israel plecați”, au scris fanii ”militarilor” în fața Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”.


Știrea inițială: 15 martie, 21:06

Mesaj de susținere pentru medici din partea fanilor de la Craiova și Cluj: ”Nu sunteți singuri, nu dați înapoi!”

Un număr important de fani ai fotbalului din Craiova s-a deplasat duminică în fața Spitalului de Boli Infecțioase din oraș și și-au manifestat sprijinul pentru cadrele medicale care tratează aici bolnavii de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cu zeci de torțe aprinse și cu un banner uriaș desfășurat de o parte a șoselei din preajma Spitalului de Boli Infecțioase din oraș, fanii din Peluza Sud 1997 au creat o atmosferă desprinsă din marile derby-uri. Aceștia le-au mulțumit cadrelor medicale pentru munca depusă în aceste zile.

”Azi am afișat la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” un mesaj de susținere pentru tot personalul medical care în această perioadă se dedică în totalitate tratării pacienților infectați cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

“Nu sunteți singuri, nu dați înapoi, Peluza Sud alături de voi!” Suntem alaturi de voi! Mulțumim!”, au scris oltenii pe pagina de Facebook.

COVID

Azi am afișat la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" un mesaj de susținere pentru tot personalul medical care în această perioadă se dedică în totalitate tratării pacienților infectați cu Covid-19. "Nu sunteți singuri, nu dați înapoi,Peluza Sud alături de voi!"Suntem alaturi de voi! Mulțumim!

Posted by Peluza Sud 1997 on Sunday, March 15, 2020

Nici medicii din Ardeal nu au fost uitați în aceste zile complicate. În Cluj-Napoca, fanii ”Șepcilor Roșii” au arborat un mesaj sugestiv în fața Spitalului Clinic De Boli Infecțioase: ”Eroi ai unei lupte abia începute”.

Trei persoane din Dolj testate pozitiv cu Covid-19

În România, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns duminică la 139, după ce alte 16 persoane au fost confirmate cu virusul Covid-19 în ultimele ore.

Dintre cei 139 de cetățeni care au contactat virusul, nouă sunt declarați vindecați și au fost externați.

Duminică au fost confirmate 16 cazuri noi, după cum urmează: 4 cazuri în București, 4 în Arad, 3 în Brașov, 2 în Brăila și câte 1 caz în Constanța, Teleorman și Iași. În județul Dolj s-au semnalat până în prezent doar trei cazuri cu infectare cu Covid-19.

În România, persoanele infectate cu Covid-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă.

ADVERTISEMENT