Fotbal intern

Fanii din DDB au anunțat suma care trebuie adunată pentru licență! Viitorul lui Dinamo depinde de acești bani

21.02.2021 | 15:51
Fanii din DDB au anuntat suma care trebuie adunata pentru licenta Viitorul lui Dinamo depinde de acesti bani
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește de un examen mai dificil decât orice meci, obținerea licenței. Iar în condițiile în care datoriile clubului sunt foarte mari și Pablo Cortacero, acționarul majoritar, nu a adus niciun ban în club, greul rămâne pe suporteri, care fac eforturi pentru a plăti datoriile clubului.

Suporterii acționari din programul DDB au anunțat că suma pe care trebuie să o strângă pentru obținerea licenței este de 863.000 de euro. Însă partea proastă pentru dinamoviști este că această sumă trebuie adunată în 36 de zile pentru că până la finalul lunii martie trebuie efectuate plățile.

ADVERTISEMENT

Fanii din DDB trebuie să adune 863.000 de euro! Au pregătit mai multe modalități de plată

În acest sens, fanii din DDB au pregătit mai multe modalități de a strânge bani. În programul socios sunt înscriși peste 14.000 de fani. Oricine se poate înscrie cu 48 de euro în program, apoi există posibilitatea de a face o donație de 50 de euro pentru strângerea de fonduri, biletele virtuale care pot fi achiziționate pentru meciurile de pe teren propriu la 5 lei bucata sau 490 de lei comandă pentru un tricou original care va avea numele fanilor cotizanți.

Peluza Cătălin Hîldan a dat un comunicat în acest sens, în care explică și calculele simple pentru adunarea acestei sume. 50 de euro plătiți de cei 14.344 de fani ar duce la strângerea unei sume de 717.200 de euro:

ADVERTISEMENT

” Data limită până la care trebuie să adunăm suma necesară: 26 martie 2021. ( până pe 31 martie plățile trebuie deja efectuate). Suma pe care trebuie să o strângem e asta: 863.000 de Euro. Cifră finală, furnizată de contabilitatea clubului astăzi! 

Calculul următor este extrem de simplu, de exact și absolut la îndemâna noastră, fără excepție! 14.344 (membri) X 50 (euro) = 717.200 €

ADVERTISEMENT

“În conturile DDB-PCH mai avem ceva bani”

Pentru că de suma asta estimăm că vom avea nevoie în realitate pentru licență! DDB continuă discuțiile cu toți cei care ne pot ajuta să coborâm suma finală, semnificativ. În punctul în care suntem acum, suntem încrezători că vom găsi înțelegerea necesară pentru ca 863.000 € să coboare cu peste 100.000 €!

Despre flexibilitatea unor dinamoviști cum sunt Contra și Țălnar vorbim, spre exemplu, precum și a spaniolilor care cunosc situația lui Dinamo! Mai departe, în conturile DDB-PCH mai avem ceva bani, din care, după ce vom asigura alte posibile cheltuieli urgente estimăm că vor mai rămâne fonduri pe care să le îndreptăm tot către licență. TOTUL pentru ca suma aceea să scadă!

ADVERTISEMENT

Mai departe, în conturile DDB-PCH mai avem ceva bani, din care, după ce vom asigura alte posibile cheltuieli urgente estimăm că vor mai rămâne fonduri pe care să le îndreptăm tot către licență. TOTUL pentru ca suma aceea să scadă!”, se arată în comunicatul emis de fani.

  • 6.000.000 de lei au adunat fanii din programul DDB
  • 863.000 de euro trebuie să adune suporterii lui Dinamo pentru a lua licența

 

ADVERTISEMENT