Fotbal intern

Fanii din DDB, declarație de război: „Vom fi peste tot peste 10 zile! Și la Ambasada Spaniei!”

08.03.2021 | 16:22
Fanii din DDB declaratie de razboi Vom fi peste tot peste 10 zile Si la Ambasada Spaniei
ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo, luna martie are toate șansele să fie decisivă. Inclusiv juridic. În data de 18 martie, spaniolii ar putea obține anularea tuturor măsurilor luate de Consiliul de Administrație în ultimele luni.

Fanii din programul DDB anticipează că Pablo Cortacero și avocații săi se vor prezenta în România, pentru prima oară în 2021, în încercarea de a obține în instanță o decizie favorabilă pe care l-au intentat în finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT

Suporterii alb-roșii anunță că vor împânzi orașul în așteptarea așa-zisului investitor spaniol și că vor fi prezenți inclusiv la sediul Ambasadei Spaniei de la București.

Fanii din DDB, declarație de război: „Vom fi și la Ambasada Spaniei!”

Suporterii-acționari adunați în programul DDB anunță că nu sunt dispuși să le mai acorde niciun fel de clemență spaniolilor și amenință că îi vor aștepta la București, cu ocazia procesului din 18 martie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dinamoviștii au criticat atitudinea autorităților române, pe care le acuză că i-au primit pe spanioli cu brațele deschise, fără a-i verifica și fără a se asigura că aceștia vin în București cu intenții serioase.

„Pe 18 martie, peste 10 zile, vom arăta că SUNTEM ROMÂNI ȘI NE VOM APĂRA PĂMÂNTUL, CLUBUL ȘI ISTORIA!
Acea istorie pângărită de un grup de ”binevoitori” din Granada și Alba Iulia. Niște personaje care au crezut că au găsit la Dinamo locul cel mai bun de spălat banii lor murdari și de sifonat banii cinstiți ai suporterilor și ai clubului.

ADVERTISEMENT

VOM FI PREZENȚI PESTE TOT. Inclusiv în spațiul public al unei instituții publice, cum este Tribunalul București. Avem acest drept. Și avem dorința să-i privim de aproape pe cei care au venit să devalizeze clubul Dinamo.
PÂNĂ ACUM aceste năpârci și săgețile lor n-au avut ocazia să de ochii cu noi. Dar peste 10 zile îi așteptăm.

Până acum, INSTITUȚIILE IMPORTANTE ALE STATULUI i-au întâmpinat pe acești pseudo-investitori doar cu pâine și cu sare. I-au primit pe balconul Ministerului și le-au arătat Bucureștiul. Le-au întins covorul roșu și le-au promis că le vor așeza la picioare tot ce vor cere.

ADVERTISEMENT

Cineva s-a implicat și a înlesnit toată mizeria aceasta, pentru a acoperi alte mizerii. VA VENI VREMEA CÂND VA IEȘI TOTUL LA LUMINĂ! A SOSIT MOMENTUL CA INSTITUȚIILE STATULUI SĂ APERE UN BRAND ȘI O ISTORIE CARE APARȚIN ROMÂNILOR!

Pe 18 martie VOM FI PESTE TOT! Chiar și acolo unde șarlatanii se așteaptă cel mai puțin.
Vom fi prezenți de la porțile Cetății, până la Tribunalul București. Iar la Ambasada Spaniei, vom avea români cu părul alb și steagul tricolor în mâini. Până atunci continuăm să umplem cea mai mare arenă din Ucraina pentru MECIUL SALVĂRII, unde vom întâlni echipa prietenilor noștri de la Dinamo Kiev!”, au scris dinamoviștii pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Pe 18 martie, peste 10 zile, vom arăta că
SUNTEM ROMÂNI ȘI NE VOM APĂRA
PĂMÂNTUL, CLUBUL ȘI ISTORIA!

Acea istorie…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Luni, 8 martie 2021

ADVERTISEMENT