Simona Halep

Fanii din întreaga lume fierb înaintea „șocului” Simona Halep – Serena Williams! Americanii se plâng de ora de desfășurare

21.01.2019 | 09:38
Fanii din intreaga lume fierb inaintea socului Simona Halep  Serena Williams Americanii se plang de ora de desfasurare

Fanii din întreaga lume fierb înaintea „șocului” Simona Halep – Serena Williams din optimile turneului de la Australian Open! Meciul, despre care mulți specialiști spun că se întâmplă într-o fază prea timpurie a competiției, a stârnit interesul tuturor. Indiferent de locul în care se află, pasionații de tenis vorbesc numai despre întâlnirea celor două.

Prin mulțimea de mesaje care au fost lansate în mediul online în ultimele câteva ore, de departe, cele mai supărate aparțin americanilor. Aceștia se plâng de ora de desfășurare a partidei. În New York, partida va începe la 3 dimineața și probabil că mulți vor face o adevărată noapte albă după ce au avut o duminică absolut nebună în care ambele finale de conferință din NFL s-au decis în overtime. Los Angeles Rams – New England Patriots va fi Super Bowl-ul din acest an.

Fanii din întreaga lume fierb înaintea „șocului” Simona Halep - Serena Williams! Mesaje

Fanii din întreaga lume fierb înaintea „șocului” Simona Halep – Serena Williams!

„Trebuie să aștept până la 2 am ca să văd această partidă”, „Nu vreau să adorm până nu văd meciul Serena – Halep”, „Popcorn și cafea la greu pentru a rezista până la meci”, sunt doar câteva din mesajele americanilor înainte de Serena Williams – Simona Halep.  Românca are susținători din toată lumea înaintea disputei cu fostul lider mondial. „Frumoasa mea Halepinha va câștiga acest meci”, „Azi se impune talentul, hai Halep, au scris câțiva utilizatori.

Fanii din întreaga lume fierb înaintea „șocului” Simona Halep - Serena Williams! Mesaje

Pentru câțiva, ora de disputare a partidei se dovedește a fi una mult prea târzie. „Sunt atât de nervos. N-am ce face decât să-mi înregistrez acest meci și o să încerc să mă uit la el după ce mă trezesc”, „Să-mi ignor toate principiile si toate responsabilitățile și să stau trez pentru a vedea meciul Simona Halep – Serena Williams sau să merg la culcare”, se întreabă un alt fan al tenisului. De remarcat că partida va începe la ora 10.00, ora României.  Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

  • 9 meciuri au avut loc între cele două jucătoare, Serena Williams impunându-se de 8 ori