Fotbal intern

Fanii din PCH, atac virulent la adresa FRF: „Cât de mult şi-au dorit ca ‘oile’ să câştige Cupa!“. Conducerea lui Dinamo, luată la întrebări

29.07.2020 | 17:15
Fanii din PCH atac virulent la adresa FRF Cat de mult siau dorit ca oile sa castige Cupa Conducerea lui Dinamo luata la intrebari
ADVERTISEMENT

Suporterii dinamovişti din Peluza Cătălin Hîldan, acţionari prin programul DDB, au lansat atacuri dure la adresa Federaţiei Române de Fotbal, au pus la îndoială conducerea propriului club şi au jignit rivalii.

Fanii „câinilor“ consideră că FRF nu a fost imparţială în decizii şi a favorizat-o pe FCSB în finala Cupei României, prin blocarea prezenţei lui Istvan Fulop în meci, jucătorul covăsnean aflându-se într-o situaţie similară lui Andrei Vlad, portarul lui FCSB, pentru care s-a luat decizia ca FCSB să nu fie penalizată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, PCH consideră că persoanele din conducerea lui Dinamo nu au apărat interesele clubului aşa cum ar fi trebuit.

PCH: „Clubul Dinamo nu dă niciun semn că ar dori să-și caute dreptatea la TAS“

„STRIGĂTOR LA CER!!!

Mai are cineva îndoieli că FRF și-a dorit ca fcsb să fie în Finala Cupei împotriva regulamentelor?
Cât de mult și-au dorit să ca oile să câștige Cupa!

ADVERTISEMENT

Cel mai influent om din FRF a intrat la pauza finalei în vestiarul fcsb-ului pentru a-i încuraja pe jucători.
Este vorba de Mihai Stoichiță, considerat de presa de sport omul nr 1 din Federație, pentru influența pe care acesta o are în luarea deciziilor importante.

Ce speranță la dreptate să mai aibă vreun club aflat în litigiu cu echipa favorită a Federației?
Federația îi dă drept de joc unui jucător suspendat, dar într-un caz identic (I. Fulop) același for îl blochează pe jucător prin lipsa unui răspuns către club.

ADVERTISEMENT

STRIGĂTOR LA CER!!! Mai are cineva îndoieli că FRF și-a dorit ca fcsb să fie în Finala Cupei împotriva regulamentelor?…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Wednesday, July 29, 2020

Din păcate Clubul Dinamo nu dă niciun semn că ar dori să-și caute dreptatea la TAS, deși acum are un argument în plus pentru a demonstra lipsa de imparțialitate și părtinirea Federației față de FCSB.

Am cerut cu insistență Clubului Dinamo să ne pună la dispoziție motivarea hotărârii Comisiei de Disciplină și Etică în urma recursului.

ADVERTISEMENT

Solicităm din nou acest document, sau măcar să ni se spună că nu au făcut recurs sau că nu vor să se caute dreptatea la TAS, ca să știm și noi ce fel de interese conduc Clubul Dinamo“, a postat PCH pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: