Fotbal intern

Fanii din PCH critică LPF și Direcțiile de Sănătate Publică. ”Din partea clubului nu e nimeni care să apere Dinamo”

27.07.2020 | 10:43
Fanii din PCH critica LPF si Directiile de Sanatate Publica Din partea clubului nu e nimeni care sa apere Dinamo
ADVERTISEMENT

Suporterii din proiectul ”Doar Dinamo București” care au ajuns acționari la formație în anul 2020, sunt din nou foarte vocali în legătură cu  situația în care este echipa lor preferată, pe care Liga Profesionistă de Fotbal n-o mai programează în play-out din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus din lot.

Dinamo se află pe o poziție retrogradabilă în play-out și vrea ca să nu retrogradeze nicio echipă în acest sezon. Lotul lui Dinamo este extrem de afectat de COVID-19, iar oficialii ”câinilor” vor ”înghețarea” campionatului.

ADVERTISEMENT

LPF așteaptă finalizarea anchetei epidemiologice făcută de DSP Ilfov, apoi o va programa și pe Dinamo. Suporterii dinamoviști au publicat un comunicat dur, unde reproșează Ligii Profesioniste de Fotbal și Direcțiilor de Sănătate Publică, faptul că judecă diferit situația de la clubul lor, în comparație cu același gen de probleme de la alte formații din primul eșalon.

Fanii din PCH critică LPF și Direcțiile de Sănătate Publică: “De ce Iaşul joacă a doua zi?”

În același timp, fanii din programul ”DDB” l-au apreciat pe Ilie Dumitrescu după ce acesta s-a solidarizat cu dinamoviștii în cadrul unei emisiuni de la postul Digi Sport: ”Trebuia să stea și Iașul 5 zile, cum a stat și Dinamo. De ce Iașul joacă a doua zi?, a declarat Dumitrescu recent.

ADVERTISEMENT

Comunicat PCH:

Din fair-play sau dintr-un spirit al dreptății, rivalii și oamenii neutri ne iau apărarea, în timp ce din partea clubului nu e nimeni care să apere Dinamo. Nu e prima dată când Ilie Dumitrescu se comportă ca un domn când vine vorba de Dinamo. Respect!

Magazionerul lui Dinamo a stat DEGEABA două săptămâni în spital, după UN SINGUR TEST care a fost greșit. Omul era perfect sănătos. Cineva îi lăsa mâncare și apă la ușă. La două zile, primea câte o pastilă, fără nicio explicație. I-au luat sânge pentru analize și a rezultat că e sănătos. Dar tot nu i-au dat drumul. După o săptămână, i-au mai făcut un test care era negativ. În tot acest timp, s-a simțit ca la penitenciar și a trăit cu teama că se va infecta chiar în spital, fie cu covid fie cu alt virus.

ADVERTISEMENT

Iată ce ne spunea omul nostru în timp ce era în spital: «Mi-e teamă că iau ceva de la cel cu care m-au pus în cameră, care  tot tușește. » În același timp lotul lui Dinamo A RĂMAS IZOLAT ÎN CASĂ, pierzând forma fizică.

(…) La Arad, am înțeles că relaxarea regulilor ține de simpatia autorităților locale pentru echipa comunității. De-o parte și de cealaltă a gardului stadionului, suporterii au făcut spectacol. Erau prezenți și copii, care în mod sigur nu făceau parte dintre organizatori sau dintre sponsori.Nu e vorba de suporteri (mai ales că sunt în alb și roșu) ci e vorba că în România legea se aplică după chef, IAR ÎNTRE LEGE ȘI TOCMEALĂ NU EXISTĂ NICIUN GRAD DE DESPĂRȚIRE.

ADVERTISEMENT

Dincolo de miracolul de la Cluj, cu 26 de vindecări din 26, boala persistă…Pentru că în România aplicarea legilor după ureche este o BOALĂ LUNGĂ” – Comunicat PCH

ADVERTISEMENT
Tags: