Fotbal intern

Fanii din programul DDB au rezolvat încă o problemă la Dinamo. Ce plăți au mai făcut „câinii”

22.04.2021 | 19:26
Fanii din programul DDB au rezolvat inca o problema la Dinamo Ce plati au mai facut cainii
Fanii din programul DDB au rezolvat încă o problemă la Dinamo. Ce plăți au mai făcut „câinii”
ADVERTISEMENT

Fanii-acționari din Ștefan cel Mare au reușit să mai achite o datorie și au făcut încă o plată în încercarea disperată de a salva echipa.

Până în acest moment, suporterii din programul DDB au reușit să achite datorii la Dinamo în valoare de peste 1,7 milioane de euro, deși au doar 15.000 de membri.

ADVERTISEMENT

După ce au ajutat Dinamo să obțină licența pentru sezonul viitor și au salvat baza de pregătire de la Săftica, dinamoviștii au reușit să rezolve încă o problemă presantă.

DDB-ul a plătit salariile angajaților de la Săftica, care amenințau cu greva

Baza de pregătire de la Săftica are cinci angajați permanenți, care erau neplătiți de luni bune, deși aveau niște salarii incomparabil mai mici față de majoritatea celor de la club.

ADVERTISEMENT

De altfel, bucătarul și persoanele care se ocupă de curățenie în complex și de buna funcționare a lucrurilor au amenințat cu greva înainte de meciul cu UTA conform gsp.ro.

Numai că dinamoviștii s-au mobilizat din nou și au reușit să rezolve și această problemă în timp record, iar cei cinci angajați și-au primit deja banii.

ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu a vorbit în FANATIK despre salvarea bazei de la Săftica

Constantin Eftimescu a făcut anunțul cu privire la baza de pregătire de la Săftica în exclusivitate pentru site-ul nostru: „S-a rezolvat. E singurul bun al lui Dinamo în acest moment și e prioritatea maximă. Părerea mea e că nu vom pierde Săftica. Suporterii ne ajută și au fost foarte foarte generoși.

De dimineață m-am întâlnit cu Elias și mi-a spus că s-a rezolvat. Le transmit suporterilor să fie în continuare alături de Dinamo pe cât posibil. Cum au fost și până acum. Dacă pot”, a fost mesajul oficialului pentru fanii-acționari din programul DDB, dar și pentru ceilalți suporteri ai lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

În doar câteva zile, suporterii lui Dinamo au reușit să adune 55.000 de euro pentru a plăti datoria către ANAF și au plătit și salariile celor cinci angajati care însumează de asemenea câteva mii de euro.

ADVERTISEMENT