Sport

Fanii din programul DDB, cuceriți definitiv de Mircea Rednic: „Este omul de care Dinamo are nevoie”

Fanii din DDB sunt convinși că Mircea Rednic este omul care poate să o salveze pe Dinamo de la retrogradare.
24.10.2021 | 13:24
Fanii din programul DDB cuceriti definitiv de Mircea Rednic Este omul de care Dinamo are nevoie
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo sunt după mult timp fericiți de ceea ce se întâmplă în jocul lui Dinamo, iar Mircea Rednic este principalul „vinovat”.

„Câinii” lui Mircea Rednic au fost la câteva secunde de victorie în derby-ul cu Rapid și suporterii și-au regăsit în sfârșit speranța după mult timp.

ADVERTISEMENT

DDB atacă după meciul cu Rapid: „Necazurile noastre au început odată cu îndepărtarea lui Rednic în urmă cu doi ani”

DDB-ul a publicat un comunicat amplu după meciul cu Rapid pe pagina de Facebook „Programul Doar Dinamo București”, în care își manifestă susținerea totală față de antrenorul echipei.

„MIRCEA REDNIC este omul de care Dinamo are nevoie. (citiți până la capât și dați mai departe!). Jucătorii s-au dăruit, au jucat cu toată inima. Toți au jucat bine. Golul superb al lui Torje din pasa perfectă a lui Deian. Au lipsit doar acele secunde de luciditate sau de șansă, la fel ca în remiza cu UTA. Atitudinea jucătorilor arată că metoda antrenorului dă roade. Și mai arată un lucru: La Săftica nu e niciun război între Rednic și jucători”.

ADVERTISEMENT

Fanii-acționari nu uită de cei care au condus clubul în ultimii ani și care au contribuit decisiv la plecarea lui Mircea Rednic, moment în care în opinia suporterilor a dus la situația în care se află acum Dinamo: „Necazurile noastre au început odată cu îndepărtarea lui Rednic de către cei care conduceau Dinamo în urmă cu 2 ani. Oamenii de atunci aveau câteva legături murdare cu presa. Sifonau la presă orice”.

DDB, atac dur la adresa celor care îl contestă pe Mircea Rednic

DDB-ul i-a atacat dur pe cei care îl contestă pe Mircea Rednic și care în opinia suporterilor creează tensiuni inexistente în cadrul „haitei”: „Aceleași legături (chiar dacă acum nu mai sunt în interior) și aceeași pseudo-jurnaliști care îl atacă pe Rednic în fiecare zi și fac serial în ziarul lor pe cale de dispariție, insistând că știu ei că Săftica stă să explodeze.

ADVERTISEMENT

Oameni care suferă la gândul că Dinamo se poate salva în ciuda eforturilor lor de a împinge clubul în faliment și în ciuda prohodului pe care ni l-au cântat unii dintre căminarii cu pix”.

Cei din DDB continuă războiul cu presa, iar în comunicat se aduce în discuție și implicarea lui Cortacero și a celorlalți spanioli: „Care este argumentul lor: ‘NOI suntem cei care v-am spus că vin banii de la Cortacero și nu ne-ați crezut. Au venit banii și voi nu v-ați cerut scuze’. CHIAR AȘA TUPEU?

ADVERTISEMENT

Ne-ați repetat argumetul ăsta penibil de zeci de ori. Haideți să vă spunem cum stau lucrurile. Ați mințit în cel mai josnic mod, în perfectă sincronizare cu mitomanul C-Zero. Și el a zis că vin banii. În fiecare vineri și apoi în fiecare ”proxima semana”. Exact așa ați scris și voi în ziar. După luni de zile, au intrat 100.000€ de la C-zero. Atunci ați făcut mare bairam în redacție ”V-am zis noi că vin banii?!” Și de atunci o țineți într-o veselie că voi ați avut dreptate”.

Acuzații dure ale DDB-ului: „Cine a spălat suta aia de mii și cine este șeful paravanului C-zero”

În continuare comunicatul face referire la perioada Cortacero, care este numit „C-zero” și despre cum la Dinamo au fost spălați bani, iar spaniolii au fost doar un paravan: „Dacă erați cu adevărat oameni de presă, poate ne-ați fi spus și cine a spălat suta aia de mii care a ajuns în conturile lui Dinamo pe căi întortochiate. Poate ați fi scris vreodată și cine este șeful paravanului C-zero.

Singura voastră treabă era să loviți în DDB, pentru că în acele zile spuneam răspicat că spaniolul este reprezentantul unui grup de șarlatani. Acum am putea și noi să spunem că în timp ce voi le făceați statuie spaniolilor, noi eram singurii care le spuneam adevărul suporterilor lui Dinamo”.

ADVERTISEMENT