Fotbal intern

Fanii dinamoviști au intrat pe teren la meciul cu Viitorul! ”Nu ești dresorul nostru!” Toate detaliile. VIDEO

15.07.2019 | 23:46
Fanii dinamovisti au intrat pe teren la meciul cu Viitorul Nu esti dresorul nostru Toate detaliile VIDEO

Fanii dinamoviști au intrat pe teren în repriza a doua a meciului cu Viitorul, fiind nemulțumiți de prestația jucătorilor lui Eugen Neagoe. Fanii, care i-au scandat demisia tehnicianului încă din prima repriză, nu au mai rezistat rușinii și au invadat gazonul arenei din Ovidiu.


UPDATE, 15 iulie, ora 22:47 / Galeria dinamovistă a fost evacuată, iar jocul a fost reluat.


UPDATE, 15 iulie, ora 22:41 / Marcel Bârsan a trimis jucătorii celor două formații la băncile de rezerve până când spiritele vor fi calmate. Căpitanul ”câinilor” Mattia Montini și Florin Prunea au stat de vorbă cu suporterii și le-au cerut să se liniștească. Oficialul dinamovist a dat garanții Jandarmeriei că lucrurile se vor calma, dar forțele de ordine au rămas pe poziții și au cerut evacuarea peluzei. Majoritatea fanilor dinamoviști au început să plece de la stadion, iar unii dintre ei scandau: ”Nu ești dresorul nostru”, cu referire la Florin Prunea.


Fanii dinamoviști au intrat pe teren la meciul cu Viitorul

În minutul 68, la scurt timp după ce Andreias Calcan a marcat golul de 3-0 pentru FC Viitorul, fanii dinamoviști și-au pierdut cumpătul și au intrat pe teren. Oamenii de ordine au reacționat imediat și i-au imobilizat pe suporterii care săriseră gardul. Arbitrul Marcel Bîrsan a oprit imediat jocul pentru calmarea spiritelor și a mers și a discutat cu observatorul întâlnirii. La scurt timp în incinta stadionului de la Ovidiu și-au făcut apariția și membrii Jandarmeriei, care s-au postat în peluza unde se aflau fanii dinamoviști. După mai bine de 5 minute, jocul nu a fost încă reluat.

Partida FC Viitorul – Dinamo, este ultima din prima etapă a noului sezonul al Ligii 1.

Tags: