Fotbal intern

Fanii dinamoviști au intrat peste jucători în vestiar. Reacție dură din partea lui Jerry Gane

27.02.2021 | 13:39
Fanii dinamovisti au intrat peste jucatori in vestiar Reactie dura din partea lui Jerry Gane
ADVERTISEMENT

Câțiva fani dinamoviști au intrat în vestiarul echipei înaintea meciului cu FC Viitorul și au dat indicații tehnice, lucru care a fost taxat imediat de Ion Marin.


Și Mario Nicolae a luat foc pe această temă

UPDATE, 27 februarie, ora 13:59 / Managerul sportiv de la Dinamo, Mario Niculae, a negat și el benirea fanilor în vestiar și l-a atacat foarte dur pe Ion Marin, despre care spune că vrea să strice atmosfera la echipă.

ADVERTISEMENT

”Nu este posibil ca un om important din istoria lui Dinamo să iasă la fiecare pas și să destabilizeze atmosfera din echipă. La meciul de aseară nu a venit nimeni în vestiar să ceară explicații jucătorilor sau să îl discrediteze pe antrenorul Ionel Gane în fața jucătorilor.

Cu siguranță domnul Ion Marin are informații foarte greșite sau are ‘prieteni’ care vor doar răul lui Dinamo. Nu este prima dată când dânsul vine cu știri de genul ‘am auzit că…’. Niciodată nu a venit cu informații concrete și niciodată nu s-a demonstrat că ce a spus a fost adevărat.

ADVERTISEMENT

Echipa DDB încearcă să ajute clubul Dinamo în cea mai neagră perioadă din istorie. Sunt alături de echipă și de staff-ul tehnic în fiecare zi și ne cerem scuze în fața lor pentru evoluțiile din ultima perioadă. DDB nu înseamnă 3-4-5 persoane, sunt mii de oameni.

Suntem bucuroși că avem parte de o astfel de susținere. Ionel Gane este antrenorul echipei și încercăm împreună să ieșim din această pasă negativă”, a declarat Mario Niculae pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Jerry Gane neagă aceste informații

UPDATE, 27 februarie, ora 13:40 / Antrenorul echipei Dinamo București, Ionel Gane, a dezmințit informația conform căreia mai mulți suporteri au intrat peste jucători în vestiar înaintea meciului cu FC Viitorul pentru a le oferi indicații tactice.

”Este o aberație! De unde până unde apar astfel de zvonuri?! De la domnul Ion Marin aveam pretenții. Văd că știe el că au intrat suporterii în vestiar și văd că este foarte acid. Este o lipsă de respect față de mine.

ADVERTISEMENT

Poate să aibă o părere legată de joc, nu mă deranjează, dar dacă vine cu astfel de minciuni, să-i fie rușine! Suporterii ne-au ajutat tot timpul ca echipa să supraviețuiască, să o aducă pe linia de plutire, dar niciodată nu au intrat în vestiar. Ne încurajează peste tot în țară”, a spus Gane pentru sport.ro.


Știre inițială, 27 februarie, ora 11:39

După eșecul usturător cu FC Viitorul, ”câinii” au ajuns la al cincilea meci fără victorie în Casa Pariurilor Liga 1, timp în care au strâns un singur punct, remiza de acasă cu Sepsi OSK.

A 13-a înfrângere din acest sezon i-a dus pe elevii lui Jerry Gane pe loc de baraj, iar FANATIK a analizat ce s-a întâmplat cu  echipele care au picat în Liga 2 în ultimele cinci sezoane și situația nu se anunță deloc a fi una roz.

Jucătorii dinamoviști s-au trezit cu fanii în vestiar

Înaintea jocului de vineri seară din Ștefan cel Mare, trei fani dinamoviști ar fi intrat peste jucători în vestiar și le-au dat indicații tehnice pentru întâlnirea cu Viitorul, deși acolo se afla și antrenorul Ionel Gane.

”Și eu am auzit lucrul acesta, că au intrat suporterii în vestiar și și-au permis să dea indicații de joc! Pur și simplu l-au desființat pe Jerry (n.r – Ionel Gane), i-au distrus personalitatea, i-au distrus autoritatea”, a declarat Ion Marin la emisiunea Digi Sport Matinal.

”Dacă s-a întâmplat lucrul acesta, este începutul dezastrului. N-au voie în vestiar! Ce să caute acolo? Ce să caute în vestiar? Lasă, domnule, antrenorul în pace! Eu îl luam de mână și îl aruncam pe ușă afară! Dacă asta s-a întâmplat, Jerry nu mai poate să antreneze la Dinamo”, a mai spus fostul jucător și antrenor al ”câinilor”.

Fabbrini, criticat de propriul impresar

La rândul său, impresarul Florin Manea, l-a criticat pe Diego Fabbrini pentru jocul prestat în ultima perioadă, deși italianul se află sub contract cu el: ”Jocul lui a scăzut drastic! E și mutat în stânga, unde nu dă randament. El a jucat foarte bine inter, a fost decisiv acolo. Acum nu-l mai recunosc!

Există și această stare de tensiune care te influențează. Când citești toată ziua în ziar că ești slab, că te desființezi… nu e ușor. Fabbrini a dorit să rămână la Dinamo, deși a avut oferte. Nu a vrut să-și mute familia din București. A primit 80% din banii pe care-i avea de luat”.

Fanii nu au mai suportat umilințele așa-zișilor patroni spanioli și au trecut la fapte în încercarea disperată de a salva clubul de la faliment. Ușor, ușor au început să strângă sume de bani tot mai mari, au plătit o parte din salariile jucătorilor, dar paradoxal Dinamo a început să scadă dramatic în plan sportiv.

ADVERTISEMENT