Fanii dinamoviști cer demiterea lui Cosmin Contra: ”Își arată limitele”

Traian Terzian   
în Dinamo
20/10/2020, 11:29
Fanii dinamoviști cer demiterea lui Cosmin Contra: ”Își arată limitele”
Fanii dinamoviști îi cer acționarului majoritar Pablo Cortacero să-l demită din funcție pe antrenorul Cosmin Contra. Sursă foto: Sport Pictures

Fanii dinamoviști îi cer acționarului majoritar Pablo Cortacero să-l demită din funcție pe antrenorul Cosmin Contra.

De la numirea lui ”Guriță” pe banca tehnică, Dinamo a obținut un singur succes, o remiză și a înregistrat patru înfrângeri, iar ultima împotriva Universității Craiova a creat furie în rândul suporterilor.

După eșecul în fața oltenilor, tehnicianul ”câinilor” a vorbit în premieră despre o posibilă demietere a sa de către noii patroni spanioli.

Demiterea lui Cosmin Contra, tot mai mult cerută de fanii dinamoviști

Încântați la început de revenirea lui Cosmin Contra la echipă, fanii dinamoviști sunt din ce în ce mai nemulțumiți de rezultatele și jocul echipei și au început să ceară demisia antrenorului.

Suporterii au luat cu asalt pagina de Facebook a acționarului Pablo Cortacero și și-au vărsat supărarea în comentariile de la o postare a acestuia. Majoritatea cer îndepărtarea urgentă a lui ”Guriță” și aducerea altui tehnician. O parte dintre fani au și vehiculat câteva nume.

”Contra ne omoară până și iluziile. Căutați antrenor prin Spania, rapid. Sezonul trecut, după etapa a șaptea am avut 6 puncte, cu o echipă mult mai slabă”, a scris un suporter, în timp ce altul se întreabă: ”Putem avea un antrenor adevărat pentru aceadstă echipă?”

”Forza Dinamo cu Gigi Mulțescu antrenor. La revedere, Cosmin Contra”, ”Trebuie antrenor. Nu se vede nicio tactică”, ”Pablo, adu urgent un antrenor adevărat pentru a pune în practică filosofia spaniolă”, ”Avem nevoie de antrenor. Căutați-i pe Mircea Rednic, Dario Bonetti, Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu”, sunt alte comentarii.

Alte mesaje dure ale fanilor sunt următoarele: ”Antrenorul Contra își arată limitele!!!! Mulțescu sau Rednic.. doi antrenori valoroși care au demonstrat!”, ”Avem jucători buni, dar următorul meci, dacă nu câștigăm, Dinamo trebuie să schimbe cât mai repede antrenorul. Din păcate, Contra nu ne-a putut arăta nimic. El nu poate continua să se plângă meci de meci de arbitraj”.

Pablo Cortacero a luat cuvântul în ceea ce privește viitorul lui Cosmin Contra la Dinamo. Acționarul majoritar al roș-albilor a încercat să liniștească apele după ce echipa a pierdut pentru a patra oară în acest campionat și a rămas pe locul 14, cu cinci puncte.

Închide ×