Sport

Fanii dinamoviști își pot achiziționa abonamente pentru noul sezon de Liga 2. Ce îi nemulțumește pe ”câini” înaintea primului meci

Dinamo începe, mâine, cursa pentru promovarea în SuperLigă. Fanii își pot achiziționat, de azi, abonamente, dar au și o mare nemulțumire înaintea debutului în liga a doua.
03.08.2022 | 11:55
Fanii dinamovisti isi pot achizitiona abonamente pentru noul sezon de Liga 2 Ce ii nemultumeste pe caini inaintea primului meci
Clubul Dinamo a scos la vânzare abonamente la preț redus pentru sezonul 2022/2023 al ligii a doua și așteaptă un număr important de fani încă de la primul meci, cu Progresul Spartac
ADVERTISEMENT

Primul meci din noul campionat al eșalonului secund se dispută mâine, de la ora 17:00, și le va opune pe Progresul Spartac și Dinamo. ”Câinii” sunt chemați să fie alături de echipă și să-și achiziționeze abonamente.

Abonamente la preț redus

Pentru prima oară în istoria de 74 de ani de activitate, Dinamo a ajuns în situația de a evolua în eșalonul secund al României.

ADVERTISEMENT

Clubul din Ștefan cel Mare continuă să se confrunte cu grave probleme financiare, iar acest lucru a afectat procesul de pregătire din această vară.

Pentru a-i avea pe fani în număr cât mai mare în sezonul la capătul căruia oficialii speră ca echipa să revină în SuperLigă, abonamentele sunt scoase la vânzare la preț redus.

ADVERTISEMENT

Acestea pot fi achiziționate începând de azi, iar joi, la debutul în Liga 2, administratorii clubului speră să aibă un număr semnificativ de suporteri pe stadionul din Clinceni.

”Câinii” sunt nemulțumiți de schimbarea orei meciului cu Progresul Spartac

Programat inițial, joi, 4 august, de la ora 18:00, duelul dintre Progesul Spartac și Dinamo, primul meci din noua ediție a ligii a doua, se va disputa în aceiași zi, dar de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Schimbarea orei i-a înfuriat pe fanii roș-albilor, din cauză că cel mai important contingent al marii galerii a ”câinilor” sunt la muncă la ora primului fluier al arbitrului. Nici programarea inițială nu era pe placul suporterilor dinamoviști.

”Nu mică ne-a fost mirarea să aflăm că am fost programați să jucăm joi la ora 18:00 (meciul a fost reprogramat de la ora 17:00 – n.r. -), atunci când cei mai mulți dintre noi suntem încă în febra muncii, dând rapoarte de final de zi, trimițând ultimele e-mail-uri, dar gândindu-ne deja la meciul din weekend, la sutele de kilometri de parcurs și la oboseala de luni dimineața. 

ADVERTISEMENT

Încă din Liga 1 eram obișnuiți cu programări lipsite de logică, petrecând multe seri de luni pe stadioane”, au ripostat suporterii din Peluza Cătălin Hâldan.

ADVERTISEMENT