Fotbal intern

Fanii dinamovişti le-au cerut socoteală jucătorilor după ruşinea de la Miercurea Ciuc! Cum i-au ironizat

01.11.2018 | 23:51
Fanii dinamovisti leau cerut socoteala jucatorilor dupa rusinea de la Miercurea Ciuc Cum iau ironizat

Dinamo a suferit o nouă ruşine istorică, de această dată la Miercurea Ciuc, în Cupa României, iar fanii le-au cerut socoteală jucătorilor pentru o nouă prestaţie cenuşie. “Roş-albii” au părăsit competiţia după un eşec la lovituri de departajare, în faţa unei formaţii de liga a treia. Puţinii fani care au făcut deplasarea spre Miercurea Ciuc au vrut explicaţii.

“Ultraşii” au mers spre zona în care era autocarul care urma să îi aducă pe fotbaliştii lui Mircea Rednic la Bucureşti. Nimeni nu a scăpat de înjurături şi de ironii din partea suporterilor. “Nu meritaţi tricoul roşu să îl purtaţi”, a fost principalul slogan care le-a fost transmis jucătorilor. Unul dintre fani i-a transmis şi un mesaj lui Rednic: “Nea Mircea, facem un amical, 11 contra 11”. O nouă dovadă a lipsei de încredere pe care fanii o au în favoriţii lor.

Fanii dinamovişti le-au cerut socoteală jucătorilor. Dezastru în Cupa României, poziţie ruşinoasă în Liga 1

Fanii dinamovişti au fost deranjaţi că nici unul dintre jucătorii lui Mircea Rednic nu a venit să le vorbească. Unul dintre reprezentanţii “ultraşilor” a luat atitudine: “Facem mii de kilometri pentru voi și vă ascundeți în autocar, în întuneric! Stați cu căștile în urechi și ne ignorați?”, a strigat acesta către elevii lui Rednic, fără să provoace vreo reacţie a acestora, însă.

Menajat de criticile fanilor a fost chiar Mircea Rednic, dovadă că fanii lui Dinamo nu şi-au pierdut încă încrederea în noul antrenor. Dar i-au cerut acestuia o remaniere a lotului în această iarnă. Dinamo traversează o perioadă ruşinoasă. Eliminarea din Cupa României vine în condiţiile în care lucrurile merg foarte rău pentru formaţia lui Rednic şi în Liga 1. Dinamo este pe un neverosimil loc 12 la finalul turului, iar şansele de accedere în play-off par foarte, foarte mici în acest moment. În etapa viitoare, Dinamo joacă la Voluntari.