Fotbal intern

Fanii dinamoviști, reacție dură în privința noului stadion! ”Ne e scârbă de voi”

28.04.2019 | 11:01
Fanii dinamovisti reactie dura in privinta noului stadion Ne e scarba de voi

Fanii dinamoviști de la Peluza Cătălin Hîldan au avut o reacție dură pe rețelele de socializare în privința întârzierii construirii noului stadion. Atitudinea suporterilor vine la câteva zile după ce FANATIK a anunțat în exclusivitate că Planul Urbanistic Zonal pentru ridicarea unei arene pe suprafața actualului Velodrom din Complexul din Ștefan cel Mare a fost aprobat în Consiliul General al Municipiului București.

Fanii dinamoviști, reacție dură în privința noului stadion: ”Ne provocați o stare continuă de vomă”

”Hirudo medicinalis. ‘Cred că și presei îi e scârbă să vină pe acest stadion. Avem cel mai urât stadion din Liga 1. Și fanilor la fel, de asta nu vin’. Astea sunt vorbele rostite de Nistor după partida cu Botoșani. Dan are dreptate. Doar că trebuie să mai adăugăm și o altă scârbă pe care o simțim de câțiva ani. Există o mână de indivizi în jurul lui Dinamo, mai urâți decât părăseala asta de stadion”, începe reacția dură a fanilor dinamoviști cu privire la construirea noului stadion.

”Nu-i vom numi securiști pentru că se supără. Le vom spune lipitori, pentru că au supt de la Dinamo și le place să sugă în continuare. Dacă-i întrebi pe ei, îți vor spune ca lipitoarea suge sângele ca să te scape de boală. Pentru că ei chiar se cred salvatorii lui Dinamo. Tocmai ei care au îngropat Clubul ăsta. Ne e scârbă de voi, loazelor! Ne provocați o stare continuă de vomă, cotarlelor! Știți ce ne provoacă cea mai teribilă greață? Faptul că vi se pare nepotrivit ca noul stadion să se construiască pe locul velodromului, când tocmai voi sunteți cei care v-ați pus de-a curmezișul când era vorba de noul stadion pe locul vechiului”, se mai arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

Una dintre coregrafiile făcute de fanii dinamoviști la un meci ăe Arena Națională
Una dintre coregrafiile făcute de fanii dinamoviști la un meci ăe Arena Națională

”De ce insistați să rămâneți în memoria noastră ca cei care ați distrus?”

”Nici nouă nu ne convine că ați împins arena în fundul curții, dar de ce săriți ca arși când vedeți că lucrurile încep să se miște? De ce nu ieșiți public să declarați că vă luați în sfârșit gheara de pe Stadionul Dinamo? De ce insistați să rămâneți în memoria noastră ca cei care ați distrus, care ați pus piedici, care ați căpușat? DAȚI-VĂ LA O PARTE, dacă tot vă trimiteți slugile să țipe prin presă că n-are ce căuta noul stadion pe velodrom!”, afirmă fanii ”câinilor”.

”Tu care ai ajutat pe toată lumea ‘într-un anumit context’, tu care te crezi miezul în istoria fotbalului din România, pune mâna și AJUTĂ DINAMO în ACEST context, acum când chiar este nevoie. Ajută-l și pe ‘vizionarul incontestabil’ să întrezărească în viziunea lui ce înseamnă să fii cunoscut drept cel care a distrus visul dinamoviștilor de a avea un stadion decent pe locul unde echipa și-a scris istoria până acum”, se mai scrie în mesaj.

”Lipitori care v-ați umflat de-atâta sânge, într-o zi veți plesni”

”Da, era menirea lui Hristos să ajungă pe cruce, dar a fost nevoie și de un Iuda care să creadă că trebuie să pună și el umărul la asta. Hristos n-a rămas în mormânt. Hristos a-nviat! Și lui Dinamo i s-a cântat prohodul, dar va învia în curând. Nici noi nu vom rămâne în Groapă, pentru că nu mai avem loc de voi. Poate că asta e chiar șansa noastră de a ne rupe de un trecut pe care l-ați marcat și pângărit prin intrigile voastre, prin egoismul vostru, prin nepotolita voastră avariție”, continuă fanii atacul.

”Lipitori care v-ați umflat de-atâta sânge, într-o zi veți plesni. Rămâneți voi cu Groapa! Și îngropați odată cu voi și blestemul pe care l-ați atras asupra Clubului. Da, noi vom scăpa de această anatemă, dar voi de blestemul nostru nu veți scăpa niciodată. Și suntem mulți, incredibil de mulți. Vom fi cu ochii pe voi! Și vă știm și culoarea și plămădeala politică”, mai scriu suporterii.

”Sunteți pe multe liste și în multe acatiste”

”Ăsta era tot tezaurul vostru: RESPECTUL pe care vi-l purtau toți câinii. De ce vreți neapărat să-l vindeți pentru 30 de arginți? Nu vă temeți nici măcar de DREPTATEA lui Dumnezeu? Ar trebui să știți că toți câinii care au fost în noaptea asta la biserică să ia lumină, L-au rugat pe Cel care a călcat în picioare Moartea să le facă DREPTATE. Vom continua să facem asta sistematic. Sunteți pe multe liste și în multe acatiste. E adevărat că lui Dumnezeu nu-i pasă de fotbal, DAR ÎI PASĂ DE NOI”, se încheie mesajul postat de fanii dinamoviși în prima zi de Paști.

Decizia Consiliul General al Municipiului București a fost criticată dur de viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care a declarat pentru FANATIKacea hotărâre este aberantă. Fostul mare internațional Cornel Dinu a spus că există interese imobiliare mari la stadionul Dinamo.