Video. Echipa lui Maxim a fost eliminată din Cupa Germaniei. Fanii s-au revoltat

Alexandru Maxim, Video, Mainz

Mainz, echipa la care evoluează românul Alexandru Maxim, a fost eliminată din Cupa Germaniei de către Eintracht Frankfurt.

Formaţia la care evoluează şi Alexandru Maxim a pierdut cu 3-0 partida cu Frankfurt din sferturile de finală ale Cupei Germaniei şi continuă să traverseze o formă proastă. Mainz a obţinut doar două victorii în ultimele 10 meciuri şi este pe locul 18 în campionat.

Fanii echipei internaţionalului român s-au deplasat în număr mare la Frankfurt, dar dezamăgiţi fiind de rezultatul favoriţilor au aruncat cu bomboane în teren, pe care Deniz Aytekin, arbitrul întâlnirii le-a gustat. Susţinătoriii lui Mainz nu s-au oprit aici şi i-au tras la răspundere pe jucători la finalul meciului.

Alexandru Maxim a fost şi de această dată rezervă

Fotbalistul român a fost introdus în minutul 56 pe teren, imediat după ce Eintracht Frankfurt s-a distanţat la două goluri, datorită autogolului înscris de Alexander Hack. Maxim nu a ieşit cu nimic în evidenţă şi a fost şi el luat în vizor de fanii nervoşi.

Maxim a sosit în vara lui 2017 la Mainz, fiind achiziţionat în schimbul a trei milioane de euro de la Stuttgart. Internaţionalul român nu a reuşit însă să se impună nici la trupa antrenată de Sandro Schwarz, fiind utilizat de cele mai multe ori din postura de rezervă.