Video. Echipa lui Maxim a fost eliminată din Cupa Germaniei. Fanii s-au revoltat

Tibi Demeter   
in Fotbal international
08/02/2018, 01:32
Video. Echipa lui Maxim a fost eliminată din Cupa Germaniei. Fanii s-au revoltat

Formaţia la care evoluează şi Alexandru Maxim a pierdut cu 3-0 partida cu Frankfurt din sferturile de finală ale Cupei Germaniei şi continuă să traverseze o formă proastă. Mainz a obţinut doar două victorii în ultimele 10 meciuri şi este pe locul 18 în campionat.

Fanii echipei internaţionalului român s-au deplasat în număr mare la Frankfurt, dar dezamăgiţi fiind de rezultatul favoriţilor au aruncat cu bomboane în teren, pe care Deniz Aytekin, arbitrul întâlnirii le-a gustat. Susţinătoriii lui Mainz nu s-au oprit aici şi i-au tras la răspundere pe jucători la finalul meciului.

Alexandru Maxim a fost şi de această dată rezervă

Fotbalistul român a fost introdus în minutul 56 pe teren, imediat după ce Eintracht Frankfurt s-a distanţat la două goluri, datorită autogolului înscris de Alexander Hack. Maxim nu a ieşit cu nimic în evidenţă şi a fost şi el luat în vizor de fanii nervoşi.

Maxim a sosit în vara lui 2017 la Mainz, fiind achiziţionat în schimbul a trei milioane de euro de la Stuttgart. Internaţionalul român nu a reuşit însă să se impună nici la trupa antrenată de Sandro Schwarz, fiind utilizat de cele mai multe ori din postura de rezervă.

 

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.