Sport

Fanii englezi au început sărbătoarea de la primele ore ale dimineții! Rio Ferdinand, șef de galerie. Video

Italia și Anglia se pregătesc de marea finală de la Euro 2020, dar fanii englezi au dat deja frumul sărbătorii pe străzile Londrei.
11.07.2021 | 19:19
Fanii englezi au inceput sarbatoarea de la primele ore ale diminetii Rio Ferdinand sef de galerie Video
ADVERTISEMENT
11-07-2021
16:24

Rio Ferdinand a cântat cu fanii într-un pub

Marile legende ale fotbalului englez au intrat în febra marii finale Euro 2020, dintre Italia și Anglia.

Fostul mare fundaș Rio Ferdinand a mers într-un pub din Londra și a petrecut alături de fanii Albionului. Legendarul fundaș de la Manchester United a pus mâna pe un microfon și a dat startul cântecelor, fiind imediat urmat de suporterii care s epregătesc de marele meci.

Dincolo de locul în istorie, în calitate de campioană europeană, cele două reprezentative joacă şi pentru premiile acordate de UEFA, iar acestea nu sunt mici deloc.

Fotbaliștii lui Gareth Soutghate vor să cucerească primul trofeu important după 55 de ani și au un mesaj cât se poate de clar pentru fani: îi așteaptă ”o noapte de neuitat”.

ADVERTISEMENT

Sărbătoarea fanilor englezi a început deja

Încă de la primele ore ale dimineții, mii de fani englezi au ieșit pe străzi pentru a-și lua băutură și pentru a începe sărbătoarea înaintea marii finale sperând că naționala Angliei va cuceri în premieră titlul european.

Fanii englezi sărbătoarea

După 55 de ani de la singurul trofeu major pe care englezii l-au cucerit tot pe teren propriu, suporterii speră că așteptarea pentru un nou titlu major să se încheie și elevii lui Gareth Southgate să răpună Italia.

ADVERTISEMENT

Fanii englezi sărbătoarea

Conform The Sun, unii fani s-au urcat pe autobuzele din oraș și au aprins torțe roșii și albe, culorile naționalei Angliei. În jurul prânzului, o mare parte dintre aceștia s-au îndreptat cântând spre stadionul Wembley, în timp ce alții au ales să rămână în Leicester Square.

Tom Cruise e fanul Angliei

”Mă simt foarte încrezător, așa am simțit tot turneul. Vreau să rămânem pe acets val. După un an ciudat dominat de Covid-19, astăzi pe străzile Londrei se simte un zumzet care parcă anunță ceva special”, a declarat un fan englez.

ADVERTISEMENT

Celebrul actor american Tom Cruise este prezent la finala masculină de tenis de la Wimbledon și și-a anunțat sosire și pe Wembley la marea finală a Euro 2020.

”Vreau să văd o Anglie veselă mai târziu. Mă duc la tenis și apoi vin pe Wembley. Nu-mi pasă cât va fi scorul atâta timp cât câștigă Anglia. Hai Anglia”, a declarat starul de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Englezii își donează primele

Fotbalul este un sport în care superstiiţiile joacă un rol important. Piciorul cu care păşeşte un fotbalist pe teren, numărul de pe tricou, simbolurile religioase şi multe alte asemenea „semne prevestitoare“ fac parte din sportul-rege.

Fie că e vorba despre fotbalişti, antrenori sau suporteri, toţi speră la un semn din partea Universului că echipa lor va ieşi învingătoare. Iar englezii au de ce să viseze înainte de finala cu Italia. FANATIK a adunat o serie de coincidenţe, care o „anunţă“ pe Anglia învingătoare pe Wembley, dar şi altele care îi dau fiori.

Fotbaliștii din naționala Angliei, care se vor lupta cu Italia pentru trofeul suprem, au anunțat că sumele pe care le vor primi de la FA, pentru rezultatele de la Euro 2020, le vor dona unor fundații caritabile.

ADVERTISEMENT