Sport

Bătăi de stradă la Sevilla! Fanii lui West Ham și Eintracht Frankfurt s-au măcelărit aseară, în Spania. Video

Fanii englezi și cei germani au semănat teroare în Sevilla. Ultrasii lui West Ham și Eintracht Frankfurt s-au bătut ca-n filme. Încleștarea violentă i-a șocat pe spanioli.
10.03.2022 | 13:01
Batai de strada la Sevilla Fanii lui West Ham si Eintracht Frankfurt sau macelarit aseara in Spania Video
Fanii echipelor West Ham și Eintracht Frankfurt s-au ciocnit violent pe străzile din Sevilla. Sursa foto: dailymail.com
ADVERTISEMENT

Străzile din Sevilla s-au transformat un veritabil câmp de luptă, miercuri seara. Rivalitatea istorică dintre fanii echipelor engleze, în cazul de față West Ham, și cei germani, ai lui Eintracht Frankfurt s-a transpus într-o bătălie în toată regula.

Sevilla, sub asediu. Fanii englezi și nemți au făcut prăpăd

Sevilla și Betis, cele două echipe reprezentative ale Andaluziei, s-au calificat la braț în 16-imile Europa League. Însă, ceea ce trebuia să fie o sărbătoare a fotbalului s-a transformat într-un coșmar pentru spaniolii aflați în în zona de conflict.

ADVERTISEMENT

Conform platformei dailymail.co.uk, violențele au fost provocate de fanii germani, care au însoțit-o pe Eintracht Frankfurt, la Sevilla, pentru duelul cu Betis.

Sursa citată menționează că un grup masiv de ultrasi germani au atacat organizat un grup de fani ai lui West Ham, aflați și ei în Andaluzia pentru duelul din această seară cu Sevilla.

ADVERTISEMENT

Într-un videoclip postat de sursa menționată se vede cum facțiunea suporterilor nemți îi atacă violent pe cei englezi, care își făceau încălzirea pentru jocul cu Sevilla, pe o terasă cu specific irlandez, din oraș.

Germanii i-au atacat pe britanici înarmați cu bâte de mari dimensiuni, iar ultrasii lui West Ham, recunoscuți și ei pentru agresivitatea lor, au ripostat aruncând cu halbe și sticle de bere în atacatori.

ADVERTISEMENT

UEFA a programat meciurile în două zile diferite tocmai pentru a evita ”măcelul”

Cunoscută fiind rivalitatea dintre Sevilla și Betis, reprezentanții UEFA au programat meciurile celor două, cu West Ham, respectiv Eintracht Frankfurt în zile diferite.

Forul fotbalului european nu a luat, însă, în calcul și rivalitatea istorică dintre fanii englezi și cei germani. Imediat după încheierea duelului dintre Betis și Eintracht, câștigat de oaspeți cu 2-1, ultrasii echipei din Frankfurt au ținut să-și etaleze superioritatea și în fața fanilor lui West Ham.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: dailymail.com

Forțele de ordine au intervenit și au calmat cu greu spiritele. Deocamdată nu se cunoaște numărul persoanelor arestate și nici dacă s-au înregistrat victime între fanii atacatori și cei atacați.

ADVERTISEMENT