Sport

Fanii Farului, show cu torțe la ultimul antrenament înaintea meciului cu FCSB. Ce mesaj au avut pentru jucătorii lui Hagi. Video

Ultimul antrenament al Farului înaintea meciului decisiv pentru titlu cu FCSB a fost unul incendiar, fanii fiind prezenți în număr mare și făcând un adevărat show.
21.05.2023 | 00:01
Fanii Farului show cu torte la ultimul antrenament inaintea meciului cu FCSB Ce mesaj au avut pentru jucatorii lui Hagi Video
Ultimul antrenament al Farului înaintea meciului decisiv pentru titlu cu FCSB a fost unul incendiar, fanii fiind prezenți în număr mare și făcând un adevărat show. Sursă foto: captură video Facebook Farul Constanța
ADVERTISEMENT

”Marinarii” își pot adjudeca titlul în SuperLiga în cazul unei victorii în fața ”roș-albaștrilor”, în etapa a 9-a din play-off. La Constanța s-a sunat mobilizarea generală, iar suporterii fac eforturi uriașe pentru a-și asigura bilete la meci.

Jucătorii Farului, susținuți de fani la ultimul antrenament

Cei mai înfocați fani ai Farului au mers sâmbătă la ultimul antrenament susținut de echipa lui Gică Hagi înaintea ”finalei” de titlu cu FCSB. Ultrașii au făcut un adevărat show și i-au încurajat pe jucători.

ADVERTISEMENT

Zeci de suporteri au fost prezenți la ședința de pregătire a constănțenilor și au scandat neîncetat ”Ne dorim această victorie” și ”Suntem învingători”. Ei au afișat și un banner pe care scria: ”Spre primul titlu”.

Suporterii au creat o atmosferă cu adevărat incendiară când au aprins mai multe torțe. În timpul antrenamentului ei au scandat numele jucătorilor, care au venit și i-au salutat, la fel cum a făcut și Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

La final, fotbaliștii de la Farul au mers aproape de marginea terenului, au cântat alături de fani și le-au mulțumit pentru încrederea acordată și pentru faptul că le-au fost aproape pe toată durata sezonului.

Hagi, încrezător înaintea ”finalei” pentru titlu

Sorin Mihăilescu, fostul lider de galerie de la Farul, a condamnat Primăria Constanţa la FANATIK SUPERLIGA pentru situaţia biletelor, considerând că nu e normal ca suporterii care au susținut echipa și atunci când era în Liga 4 să nu poată veni la acest meci extrem de important.

ADVERTISEMENT

Farul se află la o victorie distanță de cucerirea titlului în SuperLiga. Pentru a pune mâna pe trofeu, „marinarii” au nevoie de cele trei puncte în partida cu FCSB, duminică, 21 mai, de la ora 21:00. În caz contrar, câștigătoarea se va decide în ultima etapă.

Presiunea din jurul partidei și-a pus amprenta și pe Gică Hagi. Spre deosebire de restul sezonului, când și-a pregătit meciurile în liniște, ”„Regele” a avut mai multe intervenții la TV în săptămâna premergătoare partidei de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi este de părere că Farul deține cei mai buni fotbaliști din România în fiecare compartiment. ”Regele” considerăcă Academia ”Gheorghe Hagi” reprezintă principalul atu și că nimeni altcineva din România nu se poate lăuda cu asta.

ADVERTISEMENT