Fanii FCSB, acuze dure după CFR – Viitorul! „Păcăliți fotbalul în România, afară vă păcălește fotbalul! Viitorule, Dumnezeu nu doarme”

Alexandru Năstase   
în FCSB
30/04/2019, 08:15
Fanii FCSB, acuze dure după CFR – Viitorul! „Păcăliți fotbalul în România, afară vă păcălește fotbalul! Viitorule, Dumnezeu nu doarme” GALERIE FOTO
Ianis Hagi și Gheorghje Hagi au fost puși la zid de fanii FCSB-ului

Fanii FCSB au lansat câteva acuze dure după partida CFR – Viitorul din runda a 7-a a play off-ului Ligii 1 Betano. Cei de la „Peluza Roș-Albastră-Oficial” au postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care au adus aminte de victoria favoriților în duelul cu Astra și numele marcatorului. Apoi, au făcut referire și la jocul pierdut de echipa lui Gheorghe Hagi în Gruia, scor 3-1 pentru actuala campioană, CFR Cluj.

Fanii FCSB, acuze dure după CFR – Viitorul!

„STEAUA-astra:1-0. Gol Tanase. Poate ca ati vazut meciul cfr-viitorul:3-1. Cam asta este viitorul lui Hagi, regele Hagi….Cu STEAUA isi da viata si cu Cfr joaca amicale. Cu Cfr Cluj Ianis uita fotbalul, Rivaldinho trage la misto, exact unde trebuia, in fundasul advers, cu poarta goala, jucatorii fug de minge…..Cu STEAUA alergau precum bezmeticii in min 92…. Pacaliti fotbalul in Romania, afara va pacaleste fotbalul ! Viitorule, Dumnezeu nu doarme !”, au scris fanii echipei lui Mihai Teja.

De altfel, la finalul partidei câștigată de CFR Cluj și cei de la Viitorul au recunoscut că nu au prins cea mai bună zi. „Două reprize total diferite. În prima repriză am respectat tot ce ni s-a transmis de pe margine, să stăm în teren bine, să plecăm pe contraatac pe spațiile lăsate de către ei. A doua repriză dezamăgitoare, ne-am pierdut pozițiile, nu mai stăteam bine pe teren.

Răspunsul Viitorului

Suntem dezamăgiți, ne-am îndepărtat mult de Craiova. Ne doream locul 3. Dar acum mergem acasă, încercăm să producem fotbal și să câștigăm meciurile pe care le mai avem”, a declarat Ianis Hagi. Căpitanul Viitorului a fost completat de tatăl său, Gheorghe Hagi. „Un meci cum trebuia… Și repriza a doua a început cum trebuie, dar a venit acel gol. O greșeală colectivă, dar după acel gol echipa și-a pierdut orientarea în teren, în spațiu.

Apoi CFR a venit peste noi, o echipă experimentată, puternică, bună. După ce am primit acel gol, am pierdut toată luciditatea, tot ce pregătisem. Jucătorii care au intrat, nu au adus mai nimic”, a declarat și Gheorghe Hagi.

  • 4 este locul pe care îl ocupă Viitorul în clasamentul Ligii 1 Betano

 

 

Închide ×