Fotbal intern

Fanii FCSB, amenințări după eliminarea din Cupa României: ”Să-i ferească Dumnezeu să nu luăm campionatul”

13.02.2021 | 12:53
Fanii FCSB amenintari dupa eliminarea din Cupa Romaniei Sai fereasca Dumnezeu sa nu luam campionatul
ADVERTISEMENT

Fanii echipei FCSB a trecut la amenințări după eliminarea în fața rivalilor de la Dinamo din Cupa României și au anunțat că nici nu concep ca favoriții să nu câștige titlul.

Gheorghe Mustață a reacționat violent după eșecul de miercuri și i-a cerut cu insistență demisia managerului general Mihai Stoica, pe care îl consideră vinovat de faptul că echipa favorită s-a prezentat cu rezervele.

ADVERTISEMENT

Oficialul roș-albaștrilor a răspuns imediat acuzelor și i-a transmis liderului de galerie că nu mai are respectul său după ce fanii i-au înjurat familia la un meci.

După eliminarea din Cupa României, fanii FCSB au trecut la amenințări

După dialogul de la distanță dintre Gheorghe Mustață și Mihai Stoica cauzat de eliminarea din Cupa României, dar și intervenția promptă a finanțatorului Gigi Becali, liderul fanilor formației FCSB pare că a revenit la sentimente mai bune, însă amenință că va ieși ”iureș” dacă ”roș-albaștrii” nu vor cuceri titlul.

ADVERTISEMENT

”Noi voiam eventul, Cupa și campionatul. Suntem furioși după ce s-a întâmplat cu Dinamo. Nu vrem să facem atmosfera urâtă la echipă, să creăm o presiune pe jucători, presa să mediatizeze și să spună că suporterii, galeria, toți au tăbărât pe club”, a declarat Mustață la Radio Sport 1.

”Mă plantez cu suporterii la bază”

”Nu vreau chestia asta. Faptul că s-a ajuns la chestia asta cu demisia, că suporterii nu mai pot, e cauzat de înfrângerea cu Dinamo. E normal să protejezi jucătorii, dar nu la meciul cu Dinamo! Ne-am făcut datoria de suporteri, am transmis ce am avut de transmis.

ADVERTISEMENT

Nu vrem să se spună că din cauza noastră s-a întâmplat nu știu ce, că din cauză că am pus presiune s-a întâmplat să pierdem. Să-i ferească Dumnezeu să nu luăm campionatul! Voi merge direct la bază și acolo mă plantez cu suporterii și aia e, nu voi face presiune mediatică”, a mai spus liderul galeriei.

Gigi Becali a transmis un mesaj ferm după scandalul izbucnit între Mihai Stoica și suporteri, la finalul partidei din Cupa României cu Dinamo. Patronul nu se simte însă dator să aplaneze conflictul apărut, declarând că la clubul său decizia îi aparține în totalitate.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a sărit și el în apărarea lui Meme Stoica, despre care susține că este important pentru viața echipei și susține că decizia privind strategia i-a aparținut, de fapt, lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 3,90 este cota pentru „x pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT