Sport

Fanii FCSB au luat foc după eliminarea din Conference League: ”Lăsați tricourile și plecați toți!”

Eliminarea rușinoasă a favoriților din Conference League i-a adus în pragul disperării pe fanii FCSB care i-au atacat pe jucători, dar și pe Gigi Becali.
29.07.2021 | 20:30
Fanii FCSB au luat foc dupa eliminarea din Conference League Lasati tricourile si plecati toti
Eliminarea rușinoasă a favoriților din Conference League i-a adus în pragul disperării pe fanii FCSB care i-au atacat pe jucători, dar și pe Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a suferit o umilință la Erevan, fiind învinsă la loviturile de departajare de formația Șahtior Karagandy din Kazahstan.

Patronul ”roș-albaștrilor” consideră că este  cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc, mai gravă decât eliminarea CFR-ului în fața lui Dudelange.

ADVERTISEMENT

Eliminarea din Conference League i-a înfuriat pe fanii FCSB

Furioși după eliminarea din turul doi preliminar al Conference League, fanii FCSB au luat cu asalt pagina de Facebook a clubului pentru a-și striga nemulțumirea față de deciziile patronului, dar și pentru a-i critica pe jucători și antrenori.

”Lăsați tricourile și plecați toți! Nu meritați să purtați tricoul ăla!”, ”O nouă umilință… Să vă fie rușine!”, ”Rușine tuturor!” sau ”Țin cu această echipă din 1974, dar o astfel de umilință nu țin minte să fi îndurat”, sunt câteva mesaje ale suporterilor dezamăgiți.

ADVERTISEMENT

Un alt suporter și-a îndreptat toată nemulțumirea către portarul Andrei Vlad, cel care a greșit grav la primul gol marcat de Șahtior Karagandy: ”Vă rugăm, aduceți un portar serios. Schimbați-l mai repede pe Vlad, ajunge!”

Nici Gigi Becali nu a scăpat de criticile suporterilor

O parte însemnată a fanilor l-au criticat pe patronul Gigi Becali pentru implicarea la echipă. ”E o bătaie de joc față de toți suporterii echipei! Patronul a distrus tot” și ”Becali distruge echipa, nu înțeleg de ce… Și-a bătut joc de echipa mea favorită, mândria României”, sunt doar două dintre mesajele care-l vizează pe omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce FCSB a fost eliminată în turul doi preliminar al Conference League, ironiile au început să apară și primii care au ținut să se amuze pe seama rușinii suferite de echipa lui Gigi Becali au fost fanii dinamoviști.

Fanii lui Dinamo au intrat pe pagina publică de Wikipedia a clubului Șahtior Karagandy și au postat un mesaj de felicitare pentru formația din Kazahstan: ”Respectul nostru, de la fanii lui Dinamo București pentru eliminarea FCSB”.

ADVERTISEMENT

Coman, singurul care a ieșit pe plus

FCSB era echipa din România care avea cel mai bun coeficient UEFA, însă lucrurile nu vor mai sta la fel din sezonul 2022-2023. Eliminată de Şahtior Karagandy, în turul 2 din Conference League, formaţia antrenată de Dinu Todoran rămâne cu 1,500 puncte obţinute în actuala stagiune, una în care au ieşit punctele obţinute în stagiunea 2016-2017.

Rușinea trăită cu meciul de la Erevan l-a înfuriat pe Gigi Becali, acesta anunțând că jucătorii Zdenek Ondrasek și Stipe Vucur, transferați în această vară,  vor pleca cât de curând de la formația pe care o patronează.

Singurul jucător pe care patronul ”roș-albaștrilor” l-a lăudat după această eliminare a fost Florinel Coman, care a marcat  primul său gol după o pauză de 8 luni. Atacantul nu mai înscrisese de la un joc cu UTA Arad, scor 3-0, disputat la 5 decembrie 2020, în sezonul regulat din Liga 1.


  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 1,72 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT