Sport

Fanii FCSB au trecut la acțiune după declarațiile lui Vasile Dîncu. Scrisorile trimise Primului Ministru și Ministrului Apărării. Exclusiv

Asociația „Salvați Steaua” a trimis mai multe scrisori către ministrul Apărării, prim-ministrul României și comandantul clubului Armatei, pentru ca FCSB să poată evolua pe stadionul „Steaua”.
28.04.2022 | 18:28
Fanii FCSB au trecut la actiune dupa declaratiile lui Vasile Dincu Scrisorile trimise Primului Ministru si Ministrului Apararii Exclusiv
Asociația „Salvați Steaua” a trimis mai multe scrisori către ministrul Apărării, prim-ministrul României și comandantul clubului Armatei, pentru ca FCSB să poată evolua pe stadionul „Steaua”
ADVERTISEMENT

FANATIK a întrat în posesia scrisorilor pe care Asociația „Salvați Steaua” le-a trimis către ministrul Apărării, prim-ministrul României și comandantul clubului Armatei.

Fanii FCSB au trecut la acțiune după declarațiile lui Vasile Dîncu

Suporterii FCSB-ului, prin Asociația „Salvați Steaua”, au trimis o scrisoare către Vasile Dîncu, ministrul Apărării, după ce, miercuri, acesta a avut o declarație în care a lăsat de înțeles că FCSB nu va putea evolua pe stadionul „Steaua”.

ADVERTISEMENT

Scrisoarea trimisă către prim-ministrul României

Totodată, Asociația „Salvați Steaua” a trimis o scrisoare către Nicolae Ciucă, prim-ministrul României, prin care îi este solicitat să clarifice poziția Guvernului României față de posibilitatea ca FCSB să poată închiria arena din Ghencea.

Scrisoarea trimisă către comandantul clubului Armatei

Fanii echipei patronate de Gigi Becali au trimis o scrisoare și către Ștefan Bichir, comandantul clubului Armatei, prin care i se cere să-și recalifice poziția în legătură cu posibilitatea ca stadionul „Steaua” să găzduiască partida FCSB – CFR Cluj, care contează pentru ultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață vrea ca FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea

Cei de la FCSB plănuiesc să joace ultimul meci din campionat, cel cu CFR Cluj, pe stadionul „Steaua”. Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, susține că CSA Steaua nu mai poate invoca niciun motiv pentru care echipa finanțată de Gigi Becali să nu poată juca în Ghencea.

„Și dacă sunt procese, alea sunt procese pentru anumite lucruri, nu pentru litigii financiare. În momentul în care noi doi ne judecăm și avem probleme financiare, da, evident că nu mai pot să-ți închiriez casa, care nu e casa ta, o administrezi.

ADVERTISEMENT

Dar, dacă noi avem litigii că acum vreo zece ani mi-ai vândut o pereche de adidași și nu mai recunoști că am cumpărat-o, e diferență foarte mare. N-are nicio legătură.

Asta ar fi culmea (n.r. să invoce că FCSB a adus prejudicii de imagine echipei Armatei)! Când stăteau prin lojă… ce prejudicii de imagine să le aducă?”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1
  • 32,4 milioane de euro este cota loului FCSB-ului, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT