Sport

Fanii FCSB, furioși înainte de golul de 3-3 cu CFR Cluj: ”Demisia, demisia! / Gigi, lasă-ne”. S-a scandat numele lui Edi Iordănescu

FCSB a smuls un egal in extremis în derby-ul cu CFR Cluj, încheiat 3-3, dar fanii roș-albaștrilor așteptau mult mai mult de la favoriți. La finalul partidei au cerut demisia lui Toni Petrea.
23.01.2022 | 22:08
Fanii FCSB furiosi inainte de golul de 33 cu CFR Cluj Demisia demisia  Gigi lasane Sa scandat numele lui Edi Iordanescu
ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – CFR Cluj 3-3 a avut de toate. În primul rând goluri, dar și o reacție vehementă a fanilor roș-albaștrilor la adresa antrenorului Toni Petrea.

Fanii au cerut demisia antrenorului. Și finanțatorul Gigi Becali a intrat în colimatorul suporterilor care i-au cerut să vândă clubul.

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB-ului au taxat dur evoluția favoriților

Roș-albaștrii au avut momente excelente de joc, dar și perioade în care au fost dominați tactic, evident, de fotbaliștii campioanei CFR Cluj.

După un euro gol al lui Octavian Popescu, oaspeții au trecut în avantaj după două goluri la care apărarea roș-albastră a fost visătoare.

ADVERTISEMENT

Până la urmă s-a terminat remiză, scor 3-3, grație reușitei lui Iulian Cristea din minutul 90+4. Egalul smuls in extremis nu a satisfăcut orgoliul fanilor.

Aceștia au cerut vehement demisia antrenorului Toni Petrea și au scandat la unison numele viitorului selecționer al României, Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost favoritul suporterilor, dar înlăturat de Gigi Becali din cauză că nu a acceptat intruziunile patronului în alcătuirea echipei.

Cifrele sunt de partea lui Toni Petrea, suporterii îl vor plecat

Revenit pe banca vicecampioanei FCSB la jumătatea lunii noiembrie, după demisia lui Edi Iordănescu, Toni Petrea a continuat seria rezultatelor bune.

ADVERTISEMENT

Cu ultimii doi antrenori, FCSB are o serie de 14 meciuri fără înfrângere în Casa Pariurilor Liga 1, dar evoluția roș-albaștrilor din derby-ul cu CFR Cluj 3-3, a umplut paharul răbdării fanilor.

Aceștia au scandat îndelung numele lui Iordănescu, la scorul de 2-3, și au cerut demisia lui Petrea, precum și vânzarea clubului de către Gigi Becali.

Ultrasii roș-albaștrii i-au declarat război finanțatorului de la FCSB după ce acesta l-a forțat pe Edi Iordănescu să plece de la echipă, în ciuda rezultatelor bune.

6 victorii și două remize a obținut FCSB cu Toni Petrea pe bancă, în cel de al doilea mandat


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,91 este cota pentru ”2 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: