Fotbal intern

Fanii FCSB se ceartă între ei: toată lumea îl cere pe Şumudică! “Sper că sunteţi mulţumiţi cu alegerea făcută!”

26.08.2019 | 13:39
Fanii FCSB se cearta intre ei toata lumea il cere pe Sumudica Sper ca sunteti multumiti cu alegerea facuta

Fanii FCSB au ajuns să se certe între ei după ce echipa e pe loc retrogradabil în urma celor cinci înfrângeri consecutive în Casa Pariurilor Liga 1. Reprezentanţii galeriei, Peluza Roş-Albastră, au început contestările la adresa lui Gigi Becali încă de la partida cu Mlada Boleslav, când au protestat la pentru numirea lui Vergil Andronache, dar acum şi ei trebuie să suporte contestări din partea masei mari a fanilor FCSB!

Fanii FCSB se ceartă pentru respingerea lui Marius Şumudică

După înfrângerea de la Mediaş, care a adus FCSB pe poziţia 13 în Casa Pariurilor Liga 1, cu perspectiva de a ajunge lanternă roşie dacă Dinamo reuşeşte să învingă pe Hermannstadt sau să facă un egal cu goluri, membrii Peluzei Roş-Albastre au postat pe pagina de facebook a grupării o fotografie care îl înfăţişează pe Gigi Becali, ţinând în lesă două oi, cu mesajul sugestiv: “Spre Liga 2!”. Numai că, deşi se aşteptau ca şi ceilalţi suporteri să se ralieze protestului lor, totul s-a întors împotriva grupării!

“Mulțumim PRA pentru penibilitate dovedită în vară, pentru respingerea lui “Ninel”, deși oamenii votaseră cu DA 88%. SPER CĂ SUNTEȚI SUPER MULȚUMIȚI de alegerea făcută. ?” sau “Mulţumim Pra pt respingerea lui Şumudică în vara. O fi rău în playout?”, sunt două dintre sutele de mesaje prin care atitudinea grupării este contestată. În vară, înainte de instalarea lui Bogdan Andone, membrii Peluzei Roş-Albastre au mers la baza de pregătire de la Berceni şi au scris pe ziduri mesaje împotriva lui Marius Şumudică. 

Totul a venit ca o replică la declaraţiile lui Becali, care afirmase că actualul tehnician al lui Gaziantep e pe lista sa, însă doar dacă fanii vor fi de acord. În acelaşi timp, tehnicianul îşi afirmase şi el disponibilitatea de a ajunge la FCSB: “Am primit sute de telefoane. De la fanii stelişti care mă implorau să vin antrenor la FCSB. Vă arăt telefonul când vin în ţară. În acelaşi timp, am primit telefoane de la rapidişti, care mă rugau să nu merg la FCSB. Eu sunt antrenor profesionist, care muncesc, mă simt flatat că suporterii unei echipe cu care eu am fost în relaţii reci mă apreciază”.