Fotbal intern

Fanii FCSB-ului ajută cu bani Dinamo! „Salvăm fotbalul românesc! Ne rugăm să intre și Rapid în prima ligă!”

26.04.2020 | 10:17
Fanii FCSBului ajuta cu bani Dinamo Salvam fotbalul romanesc Ne rugam sa intre si Rapid in prima liga
Fanii FCSB-ului ajută Dinamo! Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a făcut anunțul: „Salvăm fotbalul românesc!”. Sursă foto: prosport.ro
ADVERTISEMENT

Fanii FCSB-ului, prin declarațiile lui Gheorghe Mustață, liderul galeriei, vor dona bani pentru rivalii de la Dinamo, în speranța că pot salva fotbalul românesc.

Fanii FCSB-ului se implică în salvarea lui Dinamo

Fanii FCSB-ului vor dona bani pentru salvarea lui Dinamo, anunțul fiind făcut de Gheorghe Mustață, liderul galeriei „roș-albaștrilor”„Eu nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă la Dinamo. Din contra, noi vrem să ajutam.

ADVERTISEMENT

Am foarte mulţi prieteni care sunt stelişti, nu contează doi euro, salvăm fotbalul romanesc. Sunt oameni care vor să doneze bani, nu poţi să laşi fotbalul să moară. Bravo lui Stanciu, pentru că a dat exemplu tuturor”.

„Noi ne rugăm la Dumnezeu să intre şi Rapid în prima ligă şi să facem spectacolul care se facea odată. Oamenii s-au straduit să strângă bani ca să-şi salveze echipa şi bravo lor.

ADVERTISEMENT

Sa le fie ruşine celorlalţi că nu le sunt aproape dinamoviştilor care vor să salveze echipa”, a mai spus Gheorghe Mustață.

„Am prieteni la Rapid, am prieteni şi pe la Craiova, chiar şi la Dinamo”

Gheorghe Mustață a continuat și a mărturisit că are prieteni rapidiști și dinamoviști, iar rivalitatea este în timpul meciurilor și la nivelul fanilor: „Am prieteni la Rapid, am prieteni şi pe la Craiova, chiar şi la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Rivalitatea e între suporteri, dar într-un final trebuie să fim oameni. Avem nevoie de spectacol în tribune în fotbalul românesc şi avem nevoie de cluburile de tradiţie”.

Nu în urmă cu mult timp, liderul galeriei FCSB-ului a vorbit și despre scandalul cu fanii Peluzei Sud Steaua, în privința noului stadion „Ghencea”: 

ADVERTISEMENT

Să vă ferească Dumnezeu ca Armata să nu mai aibă bani pentru fotbal după această problemă cu pandemia de coronavirus, iar Gigi să câștige procesul cu Steaua referitor la prejudicul cerut de ei.

Nu vreau război și jigniri. Mama noastră e una singură, chiar daca îsi mai poate schimba numele, cum și în realitate se întâmplă asta la căsătorie. A noastră, a tuturor, e Steaua! 

FCSB va juca cel puțin un meci în Ghencea, așa, din ambiție. Prin asociația noastră, a suporterilor, pe care o voi face, fiecare donează o sumă. Vom strânge banii ceruți de ei să jucăm acolo.

Merg la Gigi Becali și-l rog să jucăm un meci acolo, cu banii strânși de noi. Este stadion făcut din bani publici”, a declarat Gheoghe Mustață

ADVERTISEMENT