Fotbal intern

Fanii FCSB-ului ironizează transferul lui Andrei Marc: “Ăsta cine e? Am crezut că l-au adus pe Ionuţ Rusu” :)

10.08.2019 | 11:05
Fanii FCSBului ironizeaza transferul lui Andrei Marc Asta cine e Am crezut ca lau adus pe Ionut Rusu
Fanii FCSB-ului ironizează transferul lui Andrei Marc

Fanii FCSB-ului ironizează transferul lui Andrei Marc de la Concordia Chiajna. Fundaşul central de 26 de ani a fost împrumutat de la Concordia Chiajna, din Liga 2, până la sfârşitul sezonului 2019-2020 din Casa Pariurilor Liga 1. Fotbalistul a fost prezentat sâmbătă pe pagina de Facebook a clubului, iar suporterii nu privesc cu ochi buni mutarea.

Ce au spus fanii FCSB-ului după transferul lui Andrei Marc: “Ăsta jura credinţă lui Dinamo”

La scurt timp după transferul lui Andrei Marc, fanii FCSB-ului au luat cu asalt pagina de Facebook a clubului şi au comentat noua mutare făcută de vicecampioana României. Părerile au fost împărţite, dar mulţi dintre suporterii roş-albaştrilor au ironizat achiziţia făcută de Gigi Becali. Unul dintre fani a râs de transfer şi l-a comparat cu Ionuţ Rusu, cunoscut comediant şi participant la emisiunea iUmor.

“Am crezut că l-au adus pe Ionuţ Rusu”, “Cu jucători de la Chiajna şi Botoşani spre grupe”, “Avem nevoie de calitate, nu cantitate”, “Cu aşa transferuri speraţi la grupele Europa League?”, “Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga 2”, “Ăsta cine e?”, “Ăsta jura credinţă lui Dinamo acum câţiva ani”, “Degeaba aduce 20 de jucători, dacă nu avem antrenor”, “Vreţi să faceţi performanţe cu jucători de la Chiajna” sau “Transfer de Liga Campionilor”, au fost reacţiile negative ale fanilor FCSB-ului.

Fanii FCSB-ului ironizează transferul lui Andrei Marc
Fanii FCSB-ului ironizează transferul lui Andrei Marc

Prima declaraţie dată de Andrei Marc după ce a semnat cu FCSB

Imediat după ce a semnat cu FCSB, Andrei Marc a oferit primele declaraţii pentru site-ul oficial al clubului. Fundaşul de 24 de ani a mai evoluat în trecut pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, Dinamo, Şanliurfaspor şi Concordia Chiajna.

“Sunt foarte bucuros că s-a realizat acest transfer, deoarece îmi doream foarte mult să ajung aici. Îmi doresc și sper să fac o treabă cât mai bună alături de noii mei colegi și să ajut echipa sîă-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Andrei Marc după ce a semnat cu FCSB.