Fotbal intern

Fanii giuleşteni vor boicota meciul FCSB 2 – Rapid! “FRF este complice la deciziile unor oameni dubioși”

13.09.2018 | 16:19
Fanii giulesteni vor boicota meciul FCSB 2  Rapid FRF este complice la deciziile unor oameni dubiosi

Fanii giuleşteni vor boicota meciul FCSB 2 – Rapid, partidă programată vineri, de la ora 17:00, în etapa a patra din Liga 3. Întâlnirea se va disputa în cantonamentul vicecampioanei României, din comuna Berceni. Suporterii formaţiei antrenate de Constantin Schumacher au anunţat că nu vor veni la meci.

Decizia a venit după ce giuleştenii au primit doar 25 de bilete la meciul FCSB 2 – Rapid. Suporterii au anunţat neparticiparea printr-un comunicat oficial, după ce au cerut Federaţiei Române de Fotbal să intervină, după ce adversarele rapidiştilor din Liga 3 au încercat să limiteze prezenţa giuleştenilor la meciurile jucate în deplasare.

Fanii giuleşteni vor boicota meciul FCSB 2 – Rapid

Fanii giuleşteni vor boicota meciul FCSB 2 – Rapid, iar Peluza Nord a remis un comunicat pe pagina oficială de Facebook a suporterilor. Aceştia au reamintit că la deplasarea pentru meciul cu echipa din Popeşti-Leordeni, suporterii rapidişti au primit 150 de bilete, la prețul nejustificat de 50 de lei.

“Peluza Nord nu va face deplasarea la meciul cu fcsb 2! Hotărârea vine ca urmare a faptului că suporterii rapidiști au rezervate pentru acest meci doar 25 de bilete, lucru cu adevărat insultător, având în vedere popularitatea de care Rapidul se bucură atât pe plan local, cât și pe întreg teritoriul României. Tindem să credem că prezența noastră la partida de vineri nu a fost dorită de la bun început, iar locul de disputare a fost special ales pentru ca echipa să nu beneficieze de susținerea suporterilor. Dorim să tragem un semnal de alarmă conducătorilor fotbalului românesc, care permit prin atitudinea lor pasivă ca astfel de lucruri să se întâmple în continuare. Atâta timp cât astfel de decizii se iau sub acoperirea regulamentelor, FRF este doar un complice la deciziile unor oameni dubioși, care urmăresc numai interesele proprii financiare sau care conduc cluburi de fotbal, deși au antecedente penale și pedepse cu executare cauzate de ilegalități în fotbal.

Amintim că și etapa trecută, în deplasarea de la Popești-Leordeni, galeria noastră a primit doar 150 de tichete, oferite selectiv la prețul nejustificat de 50 de lei. În același timp, organizatorii împărțeau invitații gratuite cetațeniilor din comună, cum s-a întâmplat și cu o parte din biletele destinate rapidiștilor, înainte de a anunța decizia de neprezentare. În două deplasări ale sezonului, ne-am lovit de două atitudini ostile ale gazdelor. Situații asemănătoare s-au ivit și în sezonul trecut din Liga a IV-a, când rapidiștilor le-a fost interzis accesul la nu mai puțin de 5 din 13 deplasări. Indiferent de piedici vom continua să luptăm pentru Rapid și libertatea suporterilor. Hai Rapidu’!”, au scris fanii lui Rapid Bucureşti.

Rapid Bucureşti, lider în Liga 3

După trei etape din Liga 3, Rapid Bucureşti ocupă primul loc, cu şapte puncte, având un golaveraj superior faţă de SC Popeşti-Leordeni, CS Afumaţi, Unirea Slobozia şi CS Făurei. De cealaltă parte, echipa secundă a celor de la FCSB ocupă locul zece, cu trei puncte obţinute, după victoria din prima etapă a sezonului în faţa lui CSO Bragadiru, scor 1-2.

Fanii giuleşteni nu vin la meciul FCSB 2 - Rapid. Giuleştenii au ales să boicoteze partida
Fanii giuleşteni vor boicota meciul FCSB 2 – Rapid