Sporturi

Fanii îl critică pe Novak Djokovic pentru gestul care a dus la descalificarea sa de la US Open: ”Este un sălbatic”

06.09.2020 | 23:47
Fanii il critica pe Novak Djokovic pentru gestul care a dus la descalificarea sa de la US Open Este un salbatic
ADVERTISEMENT

Fanii tenisului îl critică pe sârbul Novak Djokovic pentru gestul care a dus la descalificarea sa de la US Open în meciul cu Pablo Carreno Busta din optimi.

La finalul game-ului 11, când și-a pierdut serviciul, sârbul a lovit mingea în spate fără să vadă direcţia în care merge mingea. Arbitra a fost lovită de minge şi a căzut, acuzând probleme de respiraţie.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost întrerupt şi oficialii turneului au luat decizia de a-l descalifica pe liderul clasamentului ATP după câteva minute de parlamentări.

Descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open susținută de fani

Fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare și majoritatea dintre ei sunt de părere că descalificarea lui Novak Djokovic din optimile US Open este una corectă, în ciuda faptului că gestul sârbului nu a fost unul intenționat.

ADVERTISEMENT

”Nu este deloc un aspect bun pentru Djokovic. El a avut deja o mulțime de probleme anul acesta pentru diverse lucruri, iar acest gest se va adăuga la asta. El este singurul vinovat pentru acest incident. Există consecințe pentru acțiunile tale, nu contează cât de bun jucător de tenis ești”, a scris un fan.

”Wow, Djokovic trebuia să fie implicat în asta! Este un om sălbatic. Fără glumă”, sau ”Nu credeam că Djokovic l-a lovit pe oficial. Am crezut că a lovit spre ea. La naiba, tipul ăsta este tot mai nesăbuit”, sunt alte comentarii.

ADVERTISEMENT

”Absolut corectă decizia de a-l descalifica pe Djokovic. Trebuie să-și controleze furia. Nu, nu a lovit intenționat arbitrul de linie, dar nu ar fi trebuit să lovească mingea așa în primul rând”, a scris un al fan al tenisului.

”Djokovic a avut acest turneu în buzunar. Poate data viitoare va învăța să se abțină”, a notat un spectator, în timp ce altul a făcut haz de necaz punând totul pe pandemia de coronavirus: ”Acest lucru se putea întâmpla numai în 2020”.

ADVERTISEMENT

Vineri partida dintre Adrian Mannarino și Alexander Zverev a fost învăluită într-o confuzie totală, Novak Djokovic pornind un atac direct către normele impuse de organizatorii US Open. Acesta a condamnat condițiile impuse declarând că nu se respectă protocolul de siguranță nici măcar în interiorul hotelului.

ADVERTISEMENT