Simona Halep

Fanii, încântați de debutul Simonei Halep la Roland Garros 2019! ”Ar fi șocant să nu repete performanța de anul trecut”

28.05.2019 | 19:46
Fanii incantati de debutul Simonei Halep la Roland Garros 2019 Ar fi socant sa nu repete performanta de anul trecut

Fanii tenisului sunt încântați de debutul Simonei Halep la Roland Garros 2019, iar majoritatea dintre ei o văd principala favorită la câștigarea turneului. Fostul lider mondial a câștigat la pas primul set al întâlnirii cu australianca Ajla Tomljanovic, prestând un tenis de înaltă calitate.

Fanii, încântați de debutul Simonei Halep la Roland Garros 2019: ”O plăcere să o vezi jucând”

Prestația Simonei Halep în primul set al debutului la Roland Garros 2019, i-a încântat pe fanii tenisului, care au făcut imediat postări pe rețele de socializare. ”Ar fi șocant să nu repete performanța de anul trecut de la Roland Garros. Tabloul feminin este foarte slab, iar ea e bună pe zgură”, a scris un internaut, în timp ce un altul a notat: ”O plăcere să o vezi jucând”. Alt utilizator este de părere că va fi un meci scurt, în timp ce altul a scris: ”Doar 28 de minute pentru primul set, iar campioana din 2018 joacă un tenis bun. Să mergem în turul doi”.

Simona Halep o întâlnește pe australianca Ajla Tomljanovic în primul tur de la Roland Garros 2019, iar în cazul unei victorii o va întâlni pe poloneza Magda Linette.