Fanii lui AC Milan au ajuns la capătul răbdării! Protest de amploare la vila lui Berlusconi

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
29/07/2016, 17:09
Fanii lui AC Milan au ajuns la capătul răbdării! Protest de amploare la vila lui Berlusconi

AC Milan e în cea mai dificilă perioadă din ultimele decenii. Echipa italiană nu a mai jucat de doi ani în Europa şi nici stagiunea viitoare nu pare prea promiţătoare. Suporterii au luat atitudine şi au protestat în faţa vilei lui Silvio Berlusconi. 

Fanii au avut mai multe bannere pe care se putea citi “Cine sunt aceşti chinezi?”, “De ajuns cu luatul peste picior”, “Respectaţi-vă fanii” sau “Vrem un preşedinte”. De asemenea, nu au lipsit criticile la adresa administratorului delegat Adriano Galliani. Aproximativ 200 de ultraşi au participat la manifestaţie.

Patronul a stat de vorbă cu o parte a fanilor şi le-a explicat situaţia. Presa italiană a scris în mai multe rînduri despre vînzarea clubului către un consorţiu chinez, însă de fiecare dată negocierile s-au împotmolit.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×