Fotbal international

Fanii lui Ajax au produs mai multe incidente grave la meciul cu Getafe! UEFA a vrut să suspende meciul

20.02.2020 | 23:13
Fanii lui Ajax au produs mai multe incidente grave la meciul cu Getafe UEFA a vrut sa suspende meciul
ADVERTISEMENT

Getafe a primit vizita lui Ajax Amsterdam în „16-imile” Europa League, iar spaniolii s-au impus cu scorul de 2-0. Fanii „lăncierilor” nu au digerat prea bine golurile primite și au produs mai multe incidente grave, partida fiind aproape de a fi suspendată.

Fanii lui Ajax au produs mai multe incidente la meciul cu Getafe

Fanii lui Ajax Amsterdam au fost nervoși pentru felul în care echipa preferată a evoluat în compania lui Getafe și au produs mai multe incidente, moment în care UEFA a vrut să suspende meciul, anunțul fiind făcut de crainicul partidei.

ADVERTISEMENT

Totul a început în minutul 38, atunci când Deyverson a deschis scorul pentru spanioli. Suporterii olandezi au aruncat cu obiecte din tribune, iar unul dintre acestea l-au lovit pe marcator, Deyverson având nevoie de intervenția medicilor.

Un fotograf a fost lovit cu un scaun în cap

Fanii lui Ajax Amsterdam nu s-au calmat și au rupt scaune pe care le-au aruncat spre teren, iar din nefericire, unul dintre ele l-au lovit pe un fotograf care nu a mai putut să se țină pe picioare și a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Arbitrul partidei a întrerupt meciul pentru cinci minute, pentru ca apele să se mai liniștească, iar după a reluat partida.

În cele cinci minute de pauză, Hakim Ziyech, starul „lăncierilor”, s-a dus către suporteri și i-a rugat să înceteze cu orice fel de manifestații care pot pune în pericol buna desfășurare a meciului.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, partida dintre Getafe și Ajax nu a fost suspendată, iar ibericii s-au impus cu 2-0 și pornesc cu un avantaj mare în confruntarea din returul de la Amsterdam, acolo unde ultrașii olandezi promit să facă spectacol pentru ca echipa să revină și să obțină calificarea în „optimi”.

  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Hakim Ziyech, conform transfermarkt.com