ADVERTISEMENT
Fotbal international

Fanii lui Aston Villa au devenit suporterii lui Manchester City! Momentul inedit prin care au primit mai multe bilete la finala Cupei Ligii Angliei

Autor: Andrei Șchiopu | 28.02.2020 | 13:16
Fanii lui Aston Villa au devenit suporterii lui Manchester City! Momentul inedit prin care au primit mai multe bilete la finala Cupei Ligii Angliei
Fanii lui Aston Villa. Sursă foto: birminghammail.co.uk

Fanii lui Aston Villa sunt pregătiți pentru finala Cupei Ligii cu Manchester City și au epuizat toate biletele care le sunt destinate. Suporterii lui Villa vor mai mult decât atât și au făcut o cerere specială pentru a primi o parte din biletele rezervate fanilor „cetățenilor”.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Aston Villa au devenit suporterii lui Manchester City

Fanii lui Aston Villa au devenit suporteri ai lui Manchester City pentru un singur meci, dar cu un scop bine intenționat. Aceștia au respectat o regulă, pentru a primi mai multe bilete la finala Cupei Ligii Angliei, cu Manchester City, de pe Wembley.

Cum biletele destinate celor de la Aston Villa s-au epuizat repede, fanii echipei au găsit o metodă inedită de a putea fi prezenți la stadion. Pentru a cumpăra un bilet în sectorul rezervat celor de la Manchester City, fanii lui Villa au fost condiționați să participe la un meci de pe „Etihad” din sezonul actual.

ADVERTISEMENT

Așadar, suporterii lui Villa s-au strâns în număr mare la ultimul meci de pe teren jucat de „cetățeni” pe teren propriu în Premier League, cu West Ham, 2-0.

Problemele de la Manchester City

Chiar la partida dintre Manchester City și West Ham, meci la care fanii lui Aston Villa au luat parte, suporterii „cetățenilor” au protestat împotriva deciziei UEFA de a exclude clubul din cupele europene, începând cu sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Ferran Soariano, directorul general al lui Manchester City, a reacționat după decizia UEFA: Fanii pot să fie siguri de două lucruri. Primul, toate acuzațiile sunt false. Al doilea, vom face tot ce ne stă în putință să dovedim acest lucru”.

„Știm că fanii sunt alături de noi, simțim acest lucru. Fanii lui City au trecut prin multe de-a lungul anilor. Asta e doar încă o provocare. Vom rămâne uniți, vom trece de asta și nu ne vom dezamăgi fanii”, a mai spus Soriano

ADVERTISEMENT
  • 1 martie este data la care se va disputa finala Cupei Ligii dintre Manchester City și Aston Villa
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!