Fotbal international

Fanii lui Bayern Munchen, protejaţi de poliţie în Atena! Câţi nemţi au venit pentru meciul cu AEK

23.10.2018 | 17:12
Fanii lui Bayern Munchen protejati de politie in Atena Cati nemti au venit pentru meciul cu AEK

Fanii lui Bayern Munchen sunt protejaţi de poliţie în Atena, înainte de meciul cu AEK Atena, care se va disputa marţi, de la ora 19:55. Nemţii au venit în numărul mare pentru partida care se va juca în etapa a 3-a din Grupa E a Ligii Campionilor pe stadionul “Olimpic” din capitala Greciei.

Nemţii au închiriat 32 de autocare pentru a ajunge la stadionul “Olimpic”, iar poliţia din Atena i-a anunţat că le va acorda protecţie, din moment ce ultraşii din galeria lui AEK Atena sunt cunoscuţi ca fiind unii dintre cei mai periculoşi. În total, 3.290 de fani ai lui Bayern Munchen au făcut deplasarea în Grecia.

Fanii lui Bayern Munchen, protejaţi de poliţie în Atena! “Va fi un meci dificil”

Fanii lui Bayern Munchen vor fi protejaţi de poliţie în Atena, după ce ultraşii lui AEK s-au luat la bătaie cu forţele de ordine la derby-ul cu Olympiakos, jucat pe 7 octombrie. După aceste incidente, AEK Atena a fost penalizată de Federaţia de Fotbal din Grecia şi va juca două partide cu porţile închise. Înaintea meciului cu formaţia din capitala Greciei, Niko Kovac, antrenorul campioanei Germaniei, a anunţat că se aşteaptă la o partidă dificilă.

“Vom avea o misiune dificilă în meciul cu AEK Atena. Vrem să obţinem victoria, dar ştim că nu o să fie uşor. Vom avea un meci dificil la Atena. Victoriile sunt foarte importante pentru noi. Pentru AEK, partida aceasta ar putea să fie ultima lor şansă pentru a câştiga puncte şi vor intra pe teren foarte motivaţi. Ribery, din păcate, nu va fi apt pentru acest meci. În cazul lui David Alaba, vom lua o decizie după ultimul antrenament, dacă va fi o alternativă pentru noi. În rest, ceilalţi jucători sunt bine din punct de vedere fizic”, a declarat Niko Kovac înaintea meciului AEK Atena – Bayern Munchen.

Fanii lui Bayern Munchen protejaţi de poliţie în Atena, înainte de meciul cu AEK
Fanii lui Bayern Munchen protejaţi de poliţie în Atena, înainte de meciul cu AEK