Sport
notix pixel id

Ovidiu Hațegan a anulat două goluri lui Bayern Munchen: „Arbitrează ciudat”. Video

Ovidiu Hațegan a anulat golul lui Robert Lewandowski în partida dintre Benfica și Bayern Munchen, iar fanii bavarezilor au reacționat pe rețelele de socializare.
20.10.2021 | 23:27
Ovidiu Hațegan a anulat două goluri lui Bayern Munchen: „Arbitrează ciudat”. Video
Ovidiu Hațegan a anulat două goluri lui Bayern Munchen: „Arbitrează ciudat”. Video. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
20-10-2021
20:27

Ovidiu Hațegan a anulat două goluri cu VAR lui Bayern Munchen

Arbitrul român a fost în prim plan la meciul dintre Benfica Lisabona și Bayern Munchen și a ieșit din nouă în evidență. 

Hațegan le-a anulat nemților încă un gol după un ofsaid foarte clar și nimeni nu i-a mai reproșat nimic de această dată.

 

Robert Lewandowski reușise să deschidă scorul pe „Estadio Da Luz”, dar sărbătoarea lui și a colegilor săi de la Bayern a fost rapid spulberată de o decizie a lui Ovidiu Hațegan.

Arbitrul român a anulat golul atacantului polonez din cauza unui henț, iar reluările au arătat că decizia a fost una ușor controversată, pe unele imagini s-a văzut că mâna lui Lewandowski era lipită de corp, spre supărarea jucătorilor campioanei Germaniei, dar și a fanilor.

Fanii lui Bayern, supărați pe Hațegan după golul anulat lui Lewandowski din meciul cu Benfica

Ovidiu Hațegan este arbitrul partidei dintre Benfica Lisabona și Bayern Munchen, duel din a treia rundă a grupelor Champions League, iar „centralul” român are parte de un meci dificil.

ADVERTISEMENT

În prima repriză, Ovidiu Hațegan a anulat un gol al lui Robert Lewandowski, declanșând o nemulțumire din partea jucătorilor bavarezi, dar și a fanilor acestora.

„Hategan este un arbitru incredibil de epuizant. Stil destul de ciudat”, a fost reacția unui suporter al lui Bayern pe Twitter.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZELE DIN BENFICA-BAYERN MUNCHEN

„Hațegan blochează atacurile lui Bayern!”

Un suporter turc al lui Bayern Munchen este de părere că Ovidiu Hațegan a fragmentat mult jocul în favoarea lusitanilor: „Hategan și asistenții lui sunt prea răi, blocând toate atacurile lui Bayern!”.

Există și microbiști mulțumiți de stilul de arbitraj al lui Ovidiu Hațegan. Prima repriză bună pentru arbitrul Ovidiu Hategan la Lisabona, a sancționat corect și galbenul era deja necesar pentru Otamendi.

ADVERTISEMENT

În aproximativ 45 ‘de atâta fricțiune, a ținut meciul bine controlat”, a scris un alt microbist pe Twitter.

Un suporter francez a amintit de momentul neplăcut avut de Ovidiu Hațegan în sezonul trecut de Champions League, când a fost acuzat de rasism alături de Sebastian Colțescu la meciul dintre PSG și Bașakșehir Istanbul.

ADVERTISEMENT

„Arbitrul este domnul Ovidiu Hațegan, cel care a controlat bine momentul de rasism din PSG-Bașakșehir!”, a scris suporterul francez.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik