Fotbal intern

Fanii lui Birmingham îl vor pe Dennis Man! Fanatik a anunţat oferta englezilor încă de la începutul anului

04.06.2020 | 10:43
Fanii lui Birmingham il vor pe Dennis Man Fanatik a anuntat oferta englezilor inca de la inceputul anului
ADVERTISEMENT

Dennis Man este unul dintre “perlele” lui Gigi Becali, iar patronul FCSB speră să primească o sumă considerabilă în schimbul unui transfer. Pe 7 ianuarie 2020, FANATIK anunţa că Birmingham vrea să-l transfere pe fotbalistul de 21 ani. Acum, fanii englezilor îl cer la echipă.

Dennis Man, pe placul fanilor lui Birmingham

FANATIK a scris despre interesul lui Birmingham pentru Dennis Man în primele zile ale anului, englezii fiind dispuşi să ofere 10.000.000 de euro pentru realizarea transferului. Şase luni mai târziu, fanii formaţiei din Championship îl cer la echipă pe fotbalistul de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Din ce aud pe piața de transferuri, se pare că vom căuta jucători. Dennis Man este un jucător pe care Birmingham l-a urmărit recent și se pare că va fi una din țintele acestei veri”, au scris englezii de la BluesTalk pe Twitter.

Un alt fan al lui Birmingham City este sigur că transferul lui Dennis Man se va realiza în perioada următoare. Dennis Man la Birmingham City, în curând”, a fost mesajul unui suporter al echipei din liga a doua.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali aşteaptă finalul sezonului pentru a seta preţul

Gigi Becali a vorbit recent despre fotbaliştii pe care speră să-i vândă pe bani grei în următoarea perioadă: Florinel Coman şi Dennis Man. Patronul vicecampioanei României a susţinut că aşteaptă finalul sezonului, atunci când va anunţa şi ce preţuri vrea în schimbul celor doi fotbalişti.

“Eu știu că îl vând, dar nu știu prețul. Prețul lui Florinel o să se știe după playoff. Îl vând sigur, dar după playoff știu prețul lui. Nici Man, nici restul, nu știu prețul lor.

ADVERTISEMENT

Vând orice jucător, dar nu cunosc prețul la ora asta. Galata, bye, bye. E potrivită echipa care dă banii”, a declarat Gigi Becali pentru PRO TV.

Giovanni Becali a anunţat pentru FANATIK transferul lui Florinel Coman

Pe 1 iunie, Giovanni Becali a anunţat pentru FANATIK transferul lui Florinel Coman, acesta susţinând că fotbalistul de 22 de ani va pleca în această vară cu siguranţă. Impresarul a precizat că Gigi Becali va fi mulţumit de suma pe care o va primi.

ADVERTISEMENT

“Gata, vine surpriza! Vă spun sigur că Florinel Coman pleacă de la FCSB în vara asta! Mai aveți doar puțină răbdare. Eu chiar cred de data asta că Florinel va pleca și Gigi va fi foarte mulțumit cu suma pe care o va obține pentru Coman.

Nu e nici peste 10 milioane de euro, nici sub 10 milioane… E chiar 10 milioane de euro! Repet, încă puțină răbdare”, a spus Giovanni Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: