Sport

Fanii lui CFR Cluj, acțiune specială pentru derby-ul cu FCSB. Cum arată suprafața de joc după intervenția salvatoare. Foto

Fanii echipei CFR Cluj au dat o mână de ajutor clubului și au participat la deszăpezirea gazonului înaintea partidei cu FCSB.
04.02.2023 | 18:11
Fanii lui CFR Cluj actiune speciala pentru derbyul cu FCSB Cum arata suprafata de joc dupa interventia salvatoare Foto
Fanii echipei CFR Cluj au dat o mână de ajutor clubului și au participat la deszăpezirea gazonului înaintea partidei cu FCSB. Sursă foto: Facebook Peluza Vișinie
ADVERTISEMENT

Întâlnirea din Gruia va fi condusă la centru de Sebastian Colțescu, scos de pe lista FIFA, cu care ambele echipe au obținut doar victorii în acest sezon.

Gazonul din Gruia, curățat de fani înaintea meciului CFR Cluj – FCSB

Cu o zi înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB, din etapa a 24-a din SuperLiga, care se va desfășura duminică, 5 februarie, de la ora 21:00, fanii gazdelor au ajutat la degajarea zăpezii de pe gazonul stadionului din Gruia.

ADVERTISEMENT

”Astăzi am sărit în ajutorul clubului si cu mari eforturi am reușit să degajăm toată zăpada de pe terenul de joc pentru ca mâine să se joace în condiții cât mai bune pentru perioada aceasta a anului.

Ne așteaptă un meci greu, iar PELUZA VIȘINIE o să fie din nou prezentă alături de băieți spre o nouă victorie. Frânari, ne vedem mâine în Gruia?”, a fost mesajul postat de Peluza Vișinie pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Meciul se va juca în condiții precare din cauza vremii nefavorabile. Pe lângă zăpadă, la ora jocului va fi și o temperatură extrem de scăzută, iar antrenorul Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit că sunt obligați să joace în astfel de condiții.

Fazele fixe, principalul pericol pentru FCSB

FCSB are o misiune grea pe terenul celor de la CFR Cluj. ”Roș-albaștrii” vin după înfrângerea de pe Arena Națională, scor 2-3 cu Farul, însă Leo Strizu a precizat că jucătorii au învățat din greșeli și sunt mobilizați înaintea duelului cu ardelenii.

ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, a vorbit despre duelul CFR Cluj – FCSB și a pus în lumină capacitatea ardelenilor de a scoate maxim din fazele fixe, mai ales că Ciprian Deac este un executant excelent al unor astfel de momente.

Mijlocașul Malcom Edjouma a analizat derby-ul cu CFR Cluj, precizând că jucătorii de la FCSB trebuie să fie mai atenți la fazele fixe. Mijlocașul francez consideră special meciul cu echipa lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României caută revanșa din meciul tur de pe Arena Națională. Atunci, ardelenii s-au impus în stilul caracteristic, scor 1-0, după un gol marcat în urma unei faze fixe.

ADVERTISEMENT
Tags: