Fotbal intern

Fanii lui CFR Cluj sunt porniţi împotriva conducerii clubului. Ce i-a supărat pe suporterii campioanei

27.07.2019 | 14:20
Fanii lui CFR Cluj sunt porniti impotriva conducerii clubului Ce ia suparat pe suporterii campioanei
CFR Cluj - Dinamo. Suporterii CFR furioşi pe conducerea propriului club

Fanii lui CFR Cluj sunt porniţi împotriva conducerii propriului club. Suporterii echipei campioane au fost teribil de supăraţi când au aflat că nu vor putea intra la meciul de sâmbătă, 27 iulie, ora 21:00, pe care echipa lor îl va juca în a treia etapă de campionat, în Gruia, împotriva lui Dinamo, decât pe baza unei liste nominale, şi nu prin achiziţionarea de bilete la casele stadionului, aşa cum s-a procedat până acum.

Fanii lui CFR Cluj, atac la conducerea clubului înaintea meciului cu Dinamo

Explicaţia primită că acest lucru este valabil numai pentru meciul cu Dinamo şi reprezintă o măsură de securitate nu i-a mulţumit pe susţinătorii alb-vişiniilor, care consideră că este o decizie abuzivă, luată pe nepusă masă şi care nici măcar n ua fost adusă la cunoştinţă din timp, pentru ca oamenii să ştie cum trebuie să procedeze.

Într-un comunicat publicat pe Facebook de către “Peluza vişinie” conducerea CFR este atacată dur pentru incometenţa de care dă dovadă şi sunt aduse în lumină şi altfel de nereguli practicate în Gruia, precum vânzarea biletelor pentru oaspeţi la un alt preţ sau achiziţionarea de bilete de către spectatorii din Bucureşti numai pe baza cărţii de identitate sau a lgitimaţiei de suporter.

CFR Cluj – Dinamo are loc sîmbătă, 27 iulie, ora 21:00

Sunt scoase la iveală şi alte lucruri grave comise de oficialii CFR-ului

„Cu mai puţin de 48 de ore înainte de fluierul de start al meciului, am aflat că biletele în peluza noastră nu vor fi vândute la casele de bilete, cum se întâmplă de obicei la meciurile de acasă, ci pe baza unei liste nominale. Ne-am trezit puşi în faţa faptului împlinit, nu am fost consultaţi şi refuzăm să ne supunem acestei decizii, luate «pe motive de securitate din partea jandarmeriei».

Considerăm că această decizie este o bătaie de joc la adresa suporterilor şi denotă încă o dată lipsa de profesionalism şi incompetenţa de la nivelul conducerii clubului nostru. Chiar dacă la nivel administrativ s-au schimbat lucrurile de-a lungul timpului, atitudinea faţă de suporteri, indiferent dacă vorbim de suporterii noştri sau de oaspeţi, a rămas aceeaşi. Reamintim biletele la suprapreţ impuse oaspeţilor, bilete acordate doar pe baza buletinului de Bucureşti sau a legitimaţiei de suporter, amplasarea microfoanelor în peluza noastră, fără acordul nostru, etc., – lucruri pe care le-am condamnat la momentul respectiv şi cu care nu vom fi niciodată de acord!!”