Fanii lui Chelsea i-au cerut demisia lui Maurizio Sarri! Londonezii, nemulţumiţi chiar şi după victoria cu Cardiff City

Razvan Nicolae   
în Chelsea
31/03/2019, 18:44
Fanii lui Chelsea i-au cerut demisia lui Maurizio Sarri! Londonezii, nemulţumiţi chiar şi după victoria cu Cardiff City GALERIE FOTO
Fanii lui Chelsea i-au cerut demisia lui Maurizio Sarri

Fanii lui Chelsea i-au cerut demisia lui Maurizio Sarri în timpul meciului cu Cardiff City. Londonezii au obţinut victoria în partida din etapa a 32-a din Premier League, scor 2-1, însă golurile formaţiei antrenorului italian au venit în ultimele minute ale întâlnirii.

Fanii lui Chelsea i-au cerut demisia lui Maurizio Sarri. L-au înjurat pe antrenorul italian

Fanii lui Chelsea au fost nemulţumiţi de jocul prestat de favoriţii lor şi i-au cerut demisia lui Maurizio Sarri. “Îl vrem plecat pe Sarr” sau “Sarri trebuie să plece” au fost câteva dintre cântecele suporterilor londonezilor. După pauză, Victor Camarasa a deschis scorul pentru Cardiff City, iar fanii lui Chelsea s-au dezlănţuit la adresa antrenorului italian.

În repetate rânduri, londonezii l-au înjurat pe Maurizio Sarri, chiar şi după ce Azpilicueta şi Loftus-Cheek au întors scorul pentru Chelsea. Rezultatele slabe i-au enervat pe fani, care i-au cerut demisia în repetate rânduri. În plus, suporterii sunt nemulţumiţi de neutilizarea lui Callum Hudson-Odoi, jucător care nu se află în graţiile antrenorului italian.

Fanii lui Chelsea i-au cerut demisia lui Maurizio Sarri
Fanii lui Chelsea i-au cerut demisia lui Maurizio Sarri

Maurizio Sarri a pierdut vestiarul lui Chelsea

Pe lângă rezultatele slabe, Maurizio Sarri este acuzat că a pierdut vestiarul. Episodul din finala Cupei Ligii, când Kepa Arrizabalaga nu a vrut să iasă de pe teren, este definitoriu pentru conflictul despre care presa din Anglia a scris în repetate rânduri. Italianul se află la cuţite şi cu Eden Hazard, care recent a avut o declaraţie curioasă la adresa antrenorului de 60 de ani.

Belgianul a fost criticat de Maurizio Sarri după meciul cu Tottenham Hotspur, iar răspunsul a fost unul care nu a mai lăsat loc de replică. “Să fiu sincer, nu-mi pasă de ce-a zis! Chiar nu mă interesează ce spune antrenorul. Eu îmi fac treaba şi asta s-a văzut şi în acest meci”, declara Eden Hazard.

Închide ×